Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αδερφή μικρού Μπεν: Ελπίζουμε πως είναι ζωντανός – Δεν μπορούμε να πούμε αντίο [vid]

Αδερφή μικρού Μπεν: Ελπίζουμε πως είναι ζωντανός – Δεν μπορούμε να πούμε αντίο [vid]

Μετά το τέλος των ερευνών Βρετανών αστυνομικών στην Κω και τον εντοπισμό ενός παιχνιδιού που φέρεται να ανήκει στον μικρό Μπεν, η αδερφή του Leigh-Anna Needham εξακολουθεί να ελπίζει πως θα μπορούσε να βρεθεί ζωντανός.

Ήταν στις 24 Ιουλίου 1991 όταν εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν ενώ παραθέριζε με την οικογένειά του στην Κω. Μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα αστυνομικών για τον μικρό Μπεν που πίστευαν ότι σκοτώθηκε κατά λάθος από τον οδηγό εκσκαφέα Κωνσταντίνο Μπάρκα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κίτρινο αυτοκινητάκι που πιστεύουν ότι είναι του μικρού Μπεν και πλέον θα διεξάγουν περαιτέρω έρευνες για να ταυτοποιηθεί αν είναι πράγματι δικό του. Μιλώντας στο Good Monring Britain, η Leigh-Anna Needham εξήγησε ότι δεν θα χαθεί ποτέ η ελπίδα. “Χωρίς οριστική απόδειξη ή κανενός είδους σκελετικού υλικού, θα παραμείνω αισιόδοξη πως είναι ακόμα ζωνταντός”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Δεν νομίζω ότι οι παππούδες μου μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Καταστράφηκε η οικογένειά μου. Εξακολουθώ να παραμένω αισιόδοξη πως είναι ζωντανός. Οι αστυνομικοί έδειξαν το αυτοκινητάκι στους γονείς και τους παππούδες μου. Η μητέρα μου προφανώς κατέρρευσε. Θυμούνται αμυδρά ένα αυτοκινητάκι αλλά η γιαγιά μου είναι μόνο 90% σίγουρη πως είναι παρόμοιο με ένα παιχνίδι που είχε τότε ο Μπεν. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως το παιχνίδι είναι δικό του.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 3 εβδομάδων οι αστυνομικοί βρήκαν πολλά παιχνίδια. Θα μπορούσαν να είναι ή να μην είναι του Μπεν. Είναι παρόμοιο με ένα παιχνίδι που είχε αλλά δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι. Χωρίς οριστική απόδειξη θα παραμένω πάντα αισιόδοξη πως είναι ακόμα κάπου εκεί έξω. Όπου υπάρχει ελπίδα υπάρχει και αγώνας και είμαι έτοιμη να πολεμήσω με νύχια και με δόντια μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια”.

Με δάκρυα στα μάτια εξέφρασε την οργή της που δεν βρέθηκε τίποτα επειδή τους είχαν προετοιμάσει για το χειρότερο. “Πιστεύαμε ότι θα τον βρούμε, θα τον φέρουμε πίσω και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τη διαδικασία του θρήνου. Υποθέτω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε συμβιβαστεί με ό,τι συνέβη και να έχουμε προχωρήσει στις ζωές μας. Έχουμε κολλήσει στο κενό για 25 χρόνια. Η μητέρα μου, οι παππούδες μου έχουν κολλήσει σε αυτό 25 χρόνια. Δεν νομίζω ότι οι παππούδες μου μπορούν να αντέξουν πολλά ακόμα. Καταστράφηκε η οικογένειά μου και τώρα είμαι ακόμα πιο αποφασισμένη να ανακαλύψω τι συνέβη εκείνη τη μέρα”.

“Μας πρότειναν να πάμε όλοι μαζί ως οικογένεια στο αγρόκτημα και να πούμε αντίο. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω και δεν μπορούν να το κάνουν και οι δικοί μου επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι είναι εκεί. Οπότε πώς μπορούμε να πούμε αντίο ξέροντας ότι ακόμα υπάρχει ελπίδα; Υπάρχει ακόμα ελπίδα και υπάρχει ακόμα μάχη να δοθεί όσες φορές και αν πονέσει ξανά η καρδιά μου. Για΄τι κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, μοιάζει σαν κάποιος να σε καρφώνει στην καρδιά. Έχω πολύ μεγάλη καρδιά και μπορώ να αντέξω ακόμα γιατί θέλω να ανακαλύψω τι συνέβη στη μητέρα μου και την υπόλοιπη οικογένειά μου”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε