Κόσμος

Αδιανόητο! Πέρασε νεογέννητο για κούκλα και το γρονθοκόπησε

Στη σύλληψη ενός 63χρονου προχώρησαν οι αρχές μετά το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στο Μάντσεστερ.

Ο 63χρονος ισχυρίζεται ότι μπέρδεψε το νεογέννητο μωρό με κούκλα. Η Elsie Duckers, ήταν μόλις 5 ημερών και βρισκόταν στο καροτσάκι της, όταν πλησίασε ο 63χρονος. Τον είχαν φωνάξει οι φίλοι του για να δει το όμορφο μωράκι.

Τότε γρονθοκόπησε το νεογέννητο στο κεφάλι, ισχυριζόμενος πως δεν πίστευε ότι είναι πραγματικό μωρό αλλά κούκλα. Το μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Wythenshawe όπου και νοσηλεύτηκε για 7 ώρες.

 

 

Η 27χρονη μητέρα της Amy Duckers δήλωσε πως η γροθιά ήταν απίστευτα δυνατή. “Είχε ένα τεράστιο κόκκινο σημάδι και μείναμε αρχικά έκπληκτοι. Τότε άρχισε να αρνείται πως είχε συμβεί κάτι παρά το γεγονός πως η Elsie έκλαιγε και είχε ένα εμφανές σημάδι στο πρόσωπο. Τον ρωτούσα γιατί έβλαψε το μωρό μου”, δήλωσε στην Dailymail.

Αυτή ήταν η πρώτη βόλτα για τη μικρή Elsie από την ημέρα που γεννήθηκε και τώρα η 27χρονη φοβάται πολύ να τη βγάλει ξανά έξω από το σπίτι τους. “Ήμουν νευρική επειδή ήταν η πρώτη μας βόλτα αλλά δεν ήμασταν μακριά από το σπίτι. Απλά δεν μπορώ να πιστέψω πώς χτύπησε ένα μωρό 5 ημερών”.

“Ήταν μαζί και η 7χρονο κόρη μου που τα είδε όλα και ούρλιαζε. Νόμιζε ότι είχε σκοτώσει την αδερφούλα της. Δεν θέλω κανένας να αγγίξει ξανά την Elsie. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα το έκανε κάποιος αυτό”.

Πηγή: RT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς εισήχθη σε κέντρο απεξάρτησης – Στο πλευρό της οι δύο γιοι της Σον Πρέστον και Τζέιντεν Τζέιμς
Η 44χρονη τραγουδίστρια εισήχθη οικειοθελώς σε κέντρο απεξάρτησης, σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως προσπάθεια επανεκκίνησης και αντιμετώπισης των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τις καταχρήσεις
Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Πέτερ Μαγιάρ: Ο πρώην σύμμαχος του Όρμπαν που τον εκθρόνισε από την πρωθυπουργία της Ουγγαρίας
Η πολιτική του πορεία άλλαξε το 2024, όταν αποχώρησε δημοσίως από το κυβερνών στρατόπεδο, καταγγέλλοντας φαινόμενα διαφθοράς, έλλειψη διαφάνειας και συγκέντρωση εξουσίας
Πέτερ Μαγιάρ
Τα Στενά του Ορμούζ «έκαψαν» τις διαπραγματεύσεις: «Θα τα κλείσουμε» λέει ο Τραμπ, τι απαντά το Ιράν
Η Τεχεράνη χαρακτήρισε ανέφικτες τις απαιτήσεις των ΗΠΑ ενώ από την πλευρά της η Ουάσινγκτον δεν φαίνεται διατεθειμένη να αφήσει τον έλεγχο του Ορμούζ στους Φρουρούς της Επανάστασης
U.S. President Donald Trump gestures as he speaks during a press conference in the James S. Brady Press Briefing Room at the White House in Washington, D.C., U.S., April 6, 2026. REUTERS
Εκλογές στην Ουγγαρία: Συντριπτική ήττα Όρμπαν μετά από 16 χρόνια, μεγάλος νικητής ο Μαγιάρ
Το κόμμα Tisza συγκεντρώνει 138 έδρες σε σύνολο 199 - Ο Όρμπαν παραδέχεται την βαριά του ήττα - Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πανηγυρίζει την «επιστροφή» της Ουγγαρίας στην Ευρώπη
O Ο Πέτερ Μαγιάρ
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
105