Κόσμος

“Αγανάκτησε”, έκανε πλακάτ το βιογραφικό της και βρήκε δουλειά!

Από “Αγανακτισμένη” βρέθηκε να δουλεύει σε μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρεία γιατί σκέφτηκε...έξυπνα.
Η Τρέισι Πόστερτ εντάχθηκε στο κίνημα Occupy Γουόλ Στριτ και κατασκήνωσε στο πάρκο Ζουκότι της Νέας Υόρκης, φωνάζοντας συνθήματα κατά του καπιταλισμού. Λίγες ημέρες αργότερα είχε βρει δουλειά στη Γουόλ Στριτ.
 
Στην αρχή η Τρέισι Πόστερτ κρατούσε πλακάτ που έγραφαν «Θα ψηφίσω μετά την επανάσταση». Τα πλακάτ αυτά αντικαταστάθηκαν σύντομα από άλλα με το βιογραφικό της σημείωμα, όπου διαφήμιζε το διδακτορικό της στη βιοϊατρική, λέγοντας ότι ψάχνει για δουλειά.
 
Η κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Γουέιν Κάουφμαν, αναλυτής αγορών σε χρηματιστηριακή εταιρεία, έτυχε να περνάει από το πάρκο, πήρε το βιογραφικό της, την κάλεσε σε συνέντευξη και τελικά της προσέφερε θέση εργασίας.
 
«Ήμουν τόσο καιρό άνεργη, οπότε σκέφτηκα: γιατί όχι;» δήλωσε η ίδια η Πόστερτ στην εφημερίδα New York Post.
 
Το νέο της αφεντικό δεν παρέλειψε να προβεί σε δηλώσεις για τη μικρή αυτή «νίκη» απέναντι στους διαδηλωτές του κινήματος Occupy.
 
«Έβριζε τη Γουόλ Στριτ και τώρα δουλεύει στη Γουόλ Στριτ. Οι τράπεζες δεν είναι και τόσο κακές. Ελπίζω ότι της ανοίξαμε τα μάτια» είπε ο Τόμας Μπέλεσις.
 
Εκπρόσωποι του κινήματος δήλωσαν ότι της εύχονται ό,τι καλύτερο και έσπευσαν να τονίσουν ότι πολλοί άνθρωποι είχαν αφήσει τις υψηλόμισθες θέσεις τους στη Γουόλ Στριτ για να ενωθούν μαζί τους.
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καλούν το Ιράν σε «αυτοσυγκράτηση» μέσω κοινής δήλωσης – «Καταδικάζουμε την δολοφονία διαδηλωτών»
«Οι ιρανικές αρχές έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τον λαό τους και οφείλουν να εγγυώνται την ελευθερία της έκφρασης και την ειρηνική συνάθροιση χωρίς φόβο αντιποίνων» τονίζουν οι τρεις ηγέτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς κάθεται μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, και τον Κίρ Σταρμερ, πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου
Σύμβουλος του Πούτιν απειλεί με βαλλιστικούς πυραύλους της ΕΕ: «Δεν υπάρχουν συστήματα αεράμυνας ικανά να τους αναχαιτίσουν»
Η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάγια Κάλας, κάλεσε τις χώρες - μέλη «να ψάξουν πιο βαθιά» στα αποθέματα της αντιαεροπορικής άμυνάς τους και «να ανταποκριθούν τώρα»
Στρατιωτικοί συμμετέχουν σε αυτό που το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλεί ανάπτυξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Oreshnik με υπερηχητική ταχύτητα και πυρηνική ικανότητα