Κόσμος

Αγγλία: Η Ελισάβετ και η βασιλική οικογένεια τίμησαν τους πεσόντες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ αυτών οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι με τις συζύγους τους Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ, παρέστησαν σήμερα ένα φεστιβάλ μνήμης που οργανώθηκε για τους πεσόντες στα μέτωπα των συρράξεων, την παραμονή της επετείου των 100 ετών από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η 92χρονη Ελισάβετ, μαζί με τον γιο της και διάδοχο του βρετανικού θρόνου Κάρολο, τους εγγονούς της και τις συζύγους τους, αλλά και η πρωθυπουργός της χώρας Τερέζα Μέι έδωσαν το παρόν σε μια εκδήλωση στο Άλμπερτ Χολ στην καρδιά του Λονδίνου, για να αποτίσουν φόρο τιμής σε όσους σκοτώθηκαν.

Διάσημοι ηθοποιοί, συγγραφείς, τραγουδιστές και στρατιωτικές μπάντες συμμετέχουν στη βραδιά αυτή, την οποία οργάνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων Royal British Legion.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
10
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS