Κόσμος

Άγνωστος άνοιξε πυρ και σκότωσε τρεις ανθρώπους στο Μάριμπορ

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τρεις ανθρώπους, σήμερα το μεσημέρι, στην πόλη Μάριμπορ της Σλοβενίας.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την οδό Αλιάζεβα, όπου συνέβη το επεισόδιο και ο δράστης, οποίος πιθανώς βρίσκεται στα γραφεία κατασκευαστικής εταιρείας δεν έχει συλληφθεί.

Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Σλοβενίας, RTV, μετέδωσε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας με αλεξίσφαιρα γιλέκα εισήλθαν στο κτίριο και εντόπισαν τα τρία θύματα.

Χθες, στην ίδια πόλη, δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με τραύματα από όπλο στο νοσοκομείο και σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ μελών συμμοριών. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν τα δύο συμβάντα συνδέονται μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σλοβενία: Στο 12,8% η ανεργία τον Αύγουστο

Υποψήφιος για Γ.Γ. του ΟΗΕ ο πρώην πρόεδρος της Σλοβενίας;

Η Σλοβενία στηρίζει το Μαυροβούνιο για την ένταξή του στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ

“Μαγειρεύουν” τα βιβλία και… κλείνουν τα εστιατόρια

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θαύμα στην Ουκρανία: Στρατιώτης επέζησε με κομμένο λαιμό για 5 μέρες μετά από ρωσικά βασανιστήρια – «Τους έκοβαν τα γεννητικά όργανα»
«Σε 11 χρόνια πολέμου, αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοιο περιστατικό» ομολογεί ο Διευθυντής του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται
Ο 33χρονος Ουκρανός στρατιώτης διηγείται την σοκαριστική ιστορία του
4
Κατακραυγή με τη δήλωση του Τζέι Ντι Βανς ότι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος έληξε με διαπραγματεύσεις - «Επικίνδυνη διαστρέβλωση»
Οργή στα social media με το... μαργαριτάρι που πέταξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αναφορικά με τη μεσολάβηση Τραμπ στις διαπραγματεύσεις Πούτιν και Ζελένσκι για την Ουκρανία - «Άσχετος» και «επικίνδυνα αμόρφωτος» γράφουν
Τζέι Ντι Βανς 8