Κόσμος

Αγωγή στον σωματοφύλακα της Κιμ Καρντάσιαν για τη ληστεία μαμούθ στο Παρίσι

Η εταιρεία που έχει ασφαλίσει την Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αγωγή εναντίον του σωματοφύλακά της ζητώντας του 6,1 εκατομμύρια δολάρια μετά τη ληστεία που σημειώθηκε σε διαμέρισμα που έμενε η Αμερικανίδα σταρ στο Παρίσι πριν δύο χρόνια.

Η AIG καταγγέλλει ότι ο σωματοφύλακας της Καρντάσιαν, ο Πασκάλ Ντουβιέρ, και η εταιρεία του Protect Security προστάτευσαν «πλημμελώς» το διαμέρισμα της σταρ.

Η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας υπό την απειλή όπλου τον Οκτώβριο του 2016 όταν είχε πάει στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την Εβδομάδα Μόδας.

Απειλούσαν με όπλο την Κιμ Καρντάσιαν

Η AIG κατέβαλε στην Αμερικανίδα σταρ το ποσό που αντιστοιχούσε στην αξία των κοσμημάτων της τα οποία εκλάπησαν στη διάρκεια της ληστείας. Οι πέντε δράστες, που ήταν ντυμένοι με αστυνομικές στολές, απείλησαν την Καρντάσιαν με όπλο και στη συνέχεια την έδεσαν και την έκλεισαν στο μπάνιο.

Την ώρα της ληστείας ο Ντουβιέρ συνόδευε τις αδελφές της Κόρτνεϊ και Κένταλ στην έξοδό τους σε ένα νυχτερινό κέντρο.

Στην αγωγή της AIG, που υποβλήθηκε σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ, αναφέρεται ότι ο σωματοφύλακας και η εταιρεία του άφησαν την Κιμ Καρντάσιαν μόνη στο δωμάτιό της.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα TMZ, στην αγωγή αναφέρεται ότι υπήρχαν πολλά λάθη στην ασφάλεια, μεταξύ των οποίων μία κλειδαριά που είτε είχε χαλάσει είτε δεν υπήρχε, ενώ και το σύστημα ενδοεπικοινωνίας δεν λειτουργούσε.

Ο Ντουβιέρ και η εταιρεία του έχουν αναλάβει την προστασία πολλών διασημοτήτων, μεταξύ των οποίων και το συγκρότημα Black Eyed Peas.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ (BBC)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο αλ Σάρα συναντά σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ: Από την Αλ Κάιντα στον Λευκό Οίκο
Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Ουάσινγκτον ότι το πρώην μέλος της αλ Κάιντα δεν θεωρείται πλέον «ειδικά χαρακτηρισμένος παγκόσμιος τρομοκράτης»
Ο Αλ Σάρα με τον Τραμπ υπό το βλέμμα του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Αποκαλύφθηκε ο «μυστηριώδης άνδρας» έξω από το Λούβρο που έγινε viral - Είναι 15 ετών και ντύνεται έτσι και στο σχολείο
Ντυμένος με κουστούμι και καπέλο φεντόρα, ο 15χρονος Πέντρο Ελίας Γκαρσόν Ντελβό, φωτογραφήθηκε δίπλα στους αστυνομικούς έξω από το Λούβρο κι έγινε viral
Ο μυστηριώδης άνδρας δίπλα στους αστυνομικούς του Λούβρου που έγινε viral