Κόσμος

Άγριο ξεκατίνιασμα Ριάνα – Μπανκς! Δημοσίευσε η μία το κινητό της άλλης!

Δεν είναι πρώτη φορά που η Ριάνα και η Αζέλια Μπανκς συγκρούονται στα social media. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκαν οι αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ, με τις δύο τραγουδίστριες να δημοσιοποιούν η μία το κινητό τηλέφωνο της άλλης!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ριάνα σχολίασε την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ για “μουσουλμανική απαγόρευση”. “Αηδιασμένη! Τα νέα είναι καταστροφικά! Η Αμερική καταστρέφεται μπροστά στα μάτια μας! Τι ανήθικο γουρούνι πρέπει να είσαι για να εφαρμόσει τέτοιες βλακείες!!”.

Τότε πήρε τη σκυτάλη η Αζέλια Μπανκς. “Όσαν αφορά τη Ριάνα, που δεν είναι πολίτης και δεν μπορεί να ψηφίσει, και όλους τους άλλους celebrities που χρησιμοποιούν την επιρροή τους στο κοινό, χρειάζεται να σκάσετε και να καθίσετε κάτω. Σταματήστε αυτό που κάνετε με τον πρόεδρο. Είναι ανόητο και θλιβερό να το βλέπει κανείς. Όλοι αυτοί οι μπερδεμένοι άνθρωποι μπερδεύουν άλλους μπερδεμένους ανθρώπους”.

Οι δύο τραγουδίστριες συνέχισαν την έντονη δημόσια συζήτησή τους, με αποκορύφωμα να δημοσιοποιούν η μία το κινητό τηλέφωνο της άλλης! Οι δύο αριθμοί φυσικά είναι πλέον απενεργοποιημένοι, ενώ και οι αναρτήσεις έχουν διαγραφεί.

Πηγή: TheSun

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πύρινη κόλαση» σε αποθήκη πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια, επτά αγνοούμενοι - Η στιγμή των εκρήξεων
Συγγενείς αγνοουμένων δεν έκρυψαν την οργή τους, κατηγορούν τους πυροσβέστες πως δεν «επικεντρώνονται στους ανθρώπους που παγιδεύτηκαν μέσα στην αποθήκη και πιθανόν σκοτώθηκαν»
Εκρήξεις σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια
«Χαστούκι» σε Τραμπ από δικαστή: Μετανάστες που έχουν μπει παράνομα στις ΗΠΑ μπορούν να ζητήσουν άσυλο
«Τίποτα στον νόμο για τη μετανάστευση και την υπηκοότητα, ή στο Σύνταγμα, δεν δίνει στον πρόεδρο ή αντιπροσώπους του τις υπερβολικές εξουσίες που επικαλείται στη διακήρυξη και στις οδηγίες για την εφαρμογή της», αναφέρει ο δικαστής
Μετανάστες
Τραμπ εκτός ελέγχου: Οι σκοταδιστικές απειλές εκτέλεσης μεταναστών στο «Alligator Alcatraz» και ο Λευκός Οίκος ως τσιφλίκι
Από το βίντεο AI με το όραμά του για το «Αλκατράζ με αλιγάτορες: Για να κάνουμε την Αμερική ασφαλή ξανά», που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Twitter
Ντόναλντ Τραμπ
5