Κόσμος

Άγριο μακελειό – Απολυμένος σκότωσε οκτώ άτομα και αυτοκτόνησε

Άφωνη άφησε την αμερικανική κοινή γνώμη η είδηση πως απολυμένος υπάλληλος άνοιξε πυρ κατά συναδέλφων του, σκοτώνοντας 8 άτομα πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο δράστης οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα γιατί του ζητήθηκε να παραιτηθεί, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Εργαζόταν ως οδηγός σε μια εταιρία διανομής μπύρας. Την Τρίτη, του ζητήθηκε να υποβάλει την παραίτησή του μετά από πειθαρχικό παράπτωμα αλλά αρνήθηκε.

Η συνέχεια αιματηρή. Άνοιξε πυρ κατά πάντων, οδηγώντας στο θάνατο οκτώ άτομα και τραυματίζοντας άλλα δυο. «Εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της αλλαγής βάρδιας και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα του μακελειού, στο κτίριο βρίσκονταν 50-70 άτομα.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστρονόμοι στην Ιαπωνία ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
Ο εν λόγω παγωμένος βράχος, που αποκαλείται (612533) 2002 XV93, βρίσκεται σε απόσταση 40 φορές μεγαλύτερη από την απόσταση Ήλιου - Γης, δηλαδή περίπου 6 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από τον Ήλιο
Πλούτωνας
Τραμπ: Το Ιράν θα εξαφανιστεί από προσώπου γης αν χτυπηθούν αμερικανικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ
Παράλληλα υποστήριξε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις κατέρριψαν επτά μικρά σκάφη, τα λεγόμενα «fast boats» του Ιράν - Τρεις τραυματίες από το χτύπημα στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Φουτζάιρα
Ντόναλντ Τραμπ