Κόσμος

Αίγυπτος: Αυξάνονται οι νεκροί από το πολύνεκρο δυστύχημα στο Καΐρο

Στους 20 αυξήθηκαν οι νεκροί από τη χθεσινή πολύνεκρη σύγκρουση στο κέντρο του Καΐρου, όπως δήλωσε η Υπουργός Υγείας στην Αίγυπτο, Χάλα Ζάγιεντ.

Επίσης αυξήθηκε και ο αριθμός των τραυματιών, που έφτασαν τους 47, εκ των οποίων 2-3 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία στην Αίγυπτο.

Όπως αναφέρει το ΑΜΝΑ με ό,τι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, ένα αυτοκίνητο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα προς την αντίθετη κατεύθυνση, κοντά στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου και κοντά στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, συγκρούστηκε με τρία άλλα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να προκληθεί δυνατή έκρηξη.

Στα θύματα συμπεριλαμβάνονται δύο υπάλληλοι του παρακείμενου νοσοκομείου για καρκινοπαθή παιδιά.Οι ασθενείς του νοσοκομείου μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομειακά ιδρύματα.

Την κατάσταση επιβλέπει ο Αιγύπτιος Πρωθυπουργός Μουστάφα Μαντμπούλι με την αρμόδια Υπουργό Υγείας. Ζήτησε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο εν λόγω νοσοκομείο, λόγω των πολύ σοβαρών περιστατικών ασθενών που αναλαμβάνει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δεν βλέπει κανένα νόημα στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – Χάνεται και η τελευταία ελπίδα στη Γάζα
Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος της Γάζας σε σωρούς από συντρίμμια και στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους
Βομβαρδισμός στη Λωρίδα της Γάζας
Φρίντριχ Μερτς: Ο πρώτος καγκελάριος που δεν εκλέχτηκε από τον α’ γύρο – «Πρέπει να σκεφτεί γιατί δεν τον στήριξαν»
Πώς κάλυψαν τα γερμανικά ΜΜΕ την ανταρσία των βουλευτών στον νέο καγκελάριο - Η ταπεινωτική ήττα του και το σοβαρό πλήγμα στη δημοκρατία της Γερμανίας
Φρίντριχ Μέρτς
Ινδία και Πακιστάν στα πρόθυρα πολέμου: Στους 36 οι νεκροί άμαχοι, δεκάδες τραυματίες – Βομβαρδισμοί και εχθροπραξίες στο Κασμίρ
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα μικρό παιδί ηλικίας 3 χρόνων - Η αντίδραση των ΗΠΑ και οι εντάσεις που ξεκίνησαν από τη σφαγή αμάχων στο Κασμίρ στις 22η Απριλίου
Στρατιώτες 2