Κόσμος

Αίγυπτος – κορονοϊός: “Θερίζει” με σχεδόν 6.000 νεκρούς και 103.000 κρούσματα

Και η Αίγυπτος μετράει τις πληγές της από τα χτυπήματα του Covid – 19. Άλλοι 18 άνθρωποι κατέληξαν από τον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στους 5.901.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, η Αίγυπτος κατέγραψε  115 νέες μολύνσεις και τα κρούσματα έφθασαν συνολικά τα 102.955. Τέλος, 506 ασθενείς ανάρρωσαν με το σύνολο όσων είναι πλέον αρνητικοί στην νόσο να είναι 95.586 άτομα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
WSJ: Ο Τραμπ θέλει να τερματίσει τον πόλεμο ακόμη και αν τα Στενά του Ορμούζ παραμείνουν κλειστά
Ο Ντόναλντ Τραμπ εκτιμά ότι μια στρατιωτική επιχείρηση για την πλήρη επαναλειτουργία των Στενών του Ορμούζ θα διαρκούσε περισσότερο από το χρονικό πλαίσιο των τεσσάρων έως έξι εβδομάδων
Ο Ντόναλντ Τραμπ