Κόσμος

Αίσχος! Κυκλοφορεί με το μωρό της μέσα στην τσάντα! (ΦΩΤΟ)

Σάλο έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που ανέβασε μητέρα στο ίντερνετ και τη δείχνει να κρατάει την τσάντα της που μέσα έχει το -μόλις εννέα μηνών- μωρό της!

Την φωτογραφία ανέβασε η 26χρονη Ξιου Χσουέχ, η οποία -όπως υποστηρίζει- εμπνεύστηκε από τις σταρς που κυκλοφορούν με τα κατοικίδια στην τσάντα τους!

Ένα από τα σχόλια που γράφουν χρήστες του διαδικτύου, αναφέρει ειρωνικά: “Μωρά, το καινούργιο αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα”.

ΠΗΓΗ: METRO.CO.UK

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς αναλαμβάνει καγκελάριος της Γερμανίας – Ο ξεχασμένος υποψήφιος που έχει να ανέβει ένα «βουνό»
Θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία πολιτικός που εκλέγεται καγκελάριος της Γερμανίας (μετά τον Κόνραντ Αντενάουερ – 73 ετών το 1949) και αυτός με το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό (25,5%)
Ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς 2
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1