Κόσμος

Ακόμα και στη Βουλγαρία ένιωσαν το σεισμό της Λήμνου

Κάτοικοι της νότιας και νοτιοανατολικής Βουλγαρίας αντιλήφθηκαν το σεισμό που έγινε σήμερα το απόγευμα στη Λήμνο.

Η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα αισθητή στις πόλεις Κίρτζαλι, Γιάμπολ, Φιλιππούπολη και πολλές άλλες, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βγουν στους δρόμους αλλά να επιστρέψουν πολύ σύντομα στα σπίτια τους, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.
 
Όπως ανακοινώθηκε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Βουλγαρικής Ακαδημίας των Επιστημών, το μέγεθος του σεισμού ήταν 5,8 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ. Σύμφωνα με δήλωση του διευθυντή του τμήματος σεισμολογίας του βουλγαρικού ινστιτούτου, Εμίλ Μπότεφ, στο τηλεοπτικό κανάλι “BTV”, από τη δόνηση δεν σημειώθηκαν υλικές ζημίες σε κτίρια στη Βουλγαρία και επισήμανε ότι το επίκεντρο εντοπίστηκε σε απόσταση 220 χιλιομέτρων νότια της πόλης Κίρτζαλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στιγμή του ισχυρού σεισμού των 5,9 ρίχτερ στην Λήμνο! – VIDEO

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τριήμερη κράτηση για τους 5 Ελληνοκύπριους που συνελήφθησαν στα Κατεχόμενα για «κατασκοπεία και παραβίαση στρατιωτικής περιοχής»
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των Ελληνοκυπρίων προσφύγων που κρατούνται στο ψευδοκράτος - Τι αναφέρει ο τουρκοκύπριος Τύπος για την «δίκη» και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Κατεχόμενα 1