Κόσμος

Αλλάζει υπέρ της Ελλάδας το κλίμα στη Γερμανία

Όπως προκύπτει από νέα δημοσκόπηση ο ένας στους δύο Γερμανούς υποστηρίζει πλέον πως πρέπει να δοθεί νέα δάνειο διάσωσης προς την Ελλάδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Infratest dimap για λογαριασμό του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού ARD, το 48% των Γερμανών τάσσεται υπέρ της συνέχισης της βοήθειας των χωρών της ευρωζώνης προς την Ελλάδα.

Την άποψη ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αφεθεί να χρεοκοπήσει εκφράζει πια το 43% των Γερμανών, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.

Διαβάστε επίσης :

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Νέα αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας – Έως και 5.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης για τη διαχείριση των ροών, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα