Κόσμος

Άλμα θανάτου: Δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο και έπεσε στα βράχια

Σε τραγωδία κατέληξε το άλμα ενός Βρετανού basejumper στα ιταλικά βουνά. Δεν άντεξε το αλεξίπτωτό του και έπεσε στα βράχια.

Ο 47χρονος Robert Haggarty πέθανε μετά από πτώση από τα 600 πόδια. Μάρτυρες σήμαναν αμέσως τον συναγερμό όταν είδαν τον μηχανικό από το Hampsire να πέφτει στο κενό.

BASEJUMPER

Οι Ιταλοί διασώστες έσπευσαν να τον βοηθήσουν αλλά ήταν ήδη αργά για τον Βρετανό. Ο πεπειραμένος basejumper και μια μεγάλη ομάδα φίλων του έφτασαν στο βουνό Busazza στη βόρεια Βενετία.

BASEJUMPER BASEJUMPER

Φωτογραφίες από τα social media του 47χρονου μηχανικού φανερώνουν την αγάπη του να επισκέπτεται διάφορα μέρη του κόσμου για να κάνει το extreme sport.

BASEJUMPER

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι Ουκρανοί αρνούνται να παραδώσουν εδάφη με αντάλλαγμα την ειρήνη - «Η Ρωσία θέλει τον έλεγχο της χώρας μας»
Τα τρία τέταρτα των Ουκρανών ερωτηθέντων δήλωσαν πως οι εδαφικές παραχωρήσεις δεν θα φέρουν το τέλος στον πόλεμο - Η Ρωσία αρνείται πως θέλει τον πλήρη έλεγχο της Ουκρανίας
Ουκρανοί στα συντρίμμια