Κόσμος

Αλβανία: Ισοβίτης σκότωσε συγκρατούμενό του με όπλο που του έστειλαν με drone

Απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στην περιοχή Πεκίνι στην Αλβανία με έναν ισοβίτη να προμηθεύεται όπλο μέσω… drone.

Συγκεκριμένα ένας 28χρονος ισοβίτης στην Αλβανία δολοφόνησε άλλον συγκρατούμενο του και τραυμάτισε έναν ακόμα με πιστόλι που οι Αρχές πιστεύουν πως έφτασε στα χέρια του «εξ ουρανού» με drone!

Το θύμα εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για δολοφονία, πυρπόληση και εξαφάνιση του πτώματος μέλους οικογένειας με την οποία βρισκόταν σε βεντέτα από το 2012, αλλά και δυο Τσέχων τουριστών με κίνητρο την ληστεία.

Δεκατρία διοικητικά στελέχη των φυλακών στο Πεκίνι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές ενώ σε όλη την Αλβανία έχει σημάνει συναγερμός καθώς κυκλοφόρησαν φήμες για ταραχές σε όλες τις φυλακές της χώρας όπου τελευταία κρατούνται πολλά από τα μεγάλα ονόματα του οργανωμένου εγκλήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μόσχα για Ζελένσκι μετά τις δηλώσεις του περί διακοσμητικής ρωσικής αντιπροσωπείας: «Κλόουν και αποτυχημένος»
Ο ουκρανός πρόεδρος αναρωτήθηκε με την άφιξή του στην Άγκυρα αν η ομάδα του Πούτιν «είναι σε θέση να λάβει αποφάσεις» - Αιχμηρή απάντηση από το ρωσικό ΥΠΕΞ
Μαρία Ζαχάροβα
Στον αέρα οι συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη: Σνομπάρει ο Πούτιν και δεν πάει, έφτασε στην Άγκυρα ο Ζελένσκι
Αναβλήθηκαν για το απόγευμα οι συνομιλίες σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ - Ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί αύριο στην Τουρκία - Ζελένσκι: «Διακοσμητική» η ρωσική αντιπροσωπεία
Βλαντιμίρ Πούτιν
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
2
Ντόναλντ Τραμπ: «Είμαστε πολύ κοντά σε πυρηνική συμφωνία με το Ιράν» – Πτώση άνω του 3% για τις τιμές του πετρελαίου
«Είμαστε σε μια πολύ σοβαρή διαπραγμάτευση με το Ιράν για μακροπρόθεσμη ειρήνη. Πιστεύω πως πλησιάζουμε στη σύναψη μιας συμφωνίας», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ντόναλντ Τραμπ 1