Κόσμος

Αναρρώνει από τον κορονοϊό ο πρωθυπουργός της Ρωσίας – Βελτιώνεται η κατάστασή του

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν αναρρώνει, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απευθυνόμενος σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κατά την έναρξη κυβερνητικής σύσκεψης.

«Πριν αρχίσουμε την σημερινή μας σύσκεψη, θέλω να σας μεταφέρω τις καλύτερες ευχές και τον χαιρετισμό του Μιχαήλ Βλαντίμιροβιτς Μισούστιν. Ο ίδιος αναρρώνει. Όλα πηγαίνουν κανονικά. Όχι χωρίς πυρετό, όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά ο Μιχαήλ Βλαντιμίροβιτς αναρρώνει» δήλωσε ο Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος, προσέθεσε, ότι επικοινωνεί με τον Μισούστιν καθημερινά. «Κάθε μέρα συγκεκριμένα. Συμμετέχει στην τρέχουσα δουλειά, στην προετοιμασία των αποφάσεων μας», διευκρίνισε ο Ρώσος πρόεδρος και ευχήθηκε στον Ρώσο πρωθυπουργό καλή ανάρρωση.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εμάνουελ Μακρόν για Μπριζίτ Μπαρντό: «Το σύμβολο της Γαλλίας που ενσάρκωσε μια ζωή ελευθερίας»
«Ήταν ένα απόλυτο αστέρι του γαλλικού και διεθνούς κινηματογράφου, μια μορφή γυναικείας φύσης στη φαντασία του έθνους, μια ελεύθερη και αφοσιωμένη φωνή», έγραψε επίσης ο Γάλλος πρόεδρος
Ο Εμάνουελ Μακρόν
Μπριζίτ Μπαρντό: Ο Θεός έπλασε τη γυναίκα και έσπασε το καλούπι – Έφυγε από τη ζωή η πιο όμορφη του κόσμου
Ηθοποιός και τραγουδίστρια, παγκόσμια σούπερ σταρ, κοινωνικό φαινόμενο και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, η Μπριζίτ Μπαρντό, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών στο σπίτι της στο Σεν Τροπέ
Μπριζίτ Μπαρντό