Κόσμος

Ανατριχιαστικό! «Σειρά μου τώρα» – Βίασε 18χρονη μετά τον ομαδικό βιασμό της

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 18χρονη Βρετανίδα που βιάστηκε ομαδικά από δύο άντρες που γνώρισε σε πάρτι στην Ιταλία. Στη συνέχεια τη βίασε ένας τρίτος νεαρός που προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

Ο άνθρωπος που εμφανίστηκε ως σωτήρας της έμελλε απλά να επιτείνει τον εφιάλτη της. «Σειρά μου τώρα» είπε στη 18χρονη και τη βίασε ξανά μετά τον ομαδικό βιασμό της.

Οι δύο άντρες που τη βίασαν ήταν γύρω στα 19 με 21 και προσφέρθηκαν να τη γυρίσουν σπίτι από το πάρτι κοντά στο πανεπιστήμιο που σπούδαζε στη Νάπολη.

Την οδήγησαν σε έναν ερημικό δρόμο και τη βίασαν ομαδικά. Αφού την εγκατέλειψαν, εμφανίστηκε ένας τρίτος άντρας.

Προσέφερε να τη γυρίσει σπίτι. Μόνο που την οδήγησε σε ένα ερημικό πάρκινγκ. «Σειρά μου τώρα» της είπε και τη βίασε.

Η Βρετανίδα βρέθηκε στη δίκη με τον πατέρα της και έναν υπάλληλο του βρετανικού προξενείου.

Αρνούνται τις κατηγορίες οι 3 νεαροί

Και οι τρεις άντρες, μεταξύ 19 και 21 ετών, αρνούνται τις κατηγορίες. Υποστηρίζουν ότι συνευρέθηκε μαζί τους ερωτικά με τη θέλησή της.

Οι δύο άντρες κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό και ο τρίτος για βιασμό.

Οι αρχές τους εντόπισαν από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας και τα αρχεία κινητής τηλεφωνίας.

Ο τρίτος νεαρός μάλιστα έχει στο κινητό του ένα ηχογραφημένο μήνυμα στο οποίο καυχιέται για την ενέργειά του σύμφωνα με τους Times.

Οι επιθέσεις έγιναν τον Μάρτιο με τα ονόματα των εμπλοκομένων να μην έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νικολά Σαρκοζί: Απειλές θανάτου και προσβολές την «τρομακτική» πρώτη νύχτα στη φυλακή – «Μικρέ Νικολά, δείξε μας το κεφάλι σου, ξέρουμε τα πάντα»
Μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, δύο αστυνομικοί της υπηρεσίας προστασίας VIP, τη SDLP, βρίσκονται στο διπλανό κελί του πρώην προέδρου της Γαλλίας και τον φρουρούν όλο το 24ωρο
Νικολά Σαρκοζί
«Ήθελα να εξαφανίσω τον καταυλισμό υποστηρικτών του Βούτσιτς» λέει ο δράστης των πυροβολισμών στη Σερβία - Ήταν υπάλληλος της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών
Ο πρόεδρος της Σερβίας άφησε υπονοούμενα για πολιτικά κίνητρα υποστηρίζοντας ότι «το επεισόδιο αποτελεί συνέπεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που κάνουν οι φοιτητές και η αντιπολίτευση»
Σέρβοι αστυνομικοί ασφαλίζουν την περιοχή μπροστά από το Κοινοβούλιο στο Βελιγράδι.