Κόσμος

Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο

Αυτοπυρπολήθηκε ένας άνδρας έξω από τον Λευκό Οίκο και του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες στο σημείο, όπως έγινε γνωστό από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Οι αρχές του Εθνικού Πάρκου και η αστυνομία των ΗΠΑ του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μετά το περιστατικό που συνέβη στο πάρκο Ellipse κοντά στο Εθνικό Πάρκο της Ουάσιγκτον, μια δημοφιλή για τους τουρίστες περιοχή, σύμφωνα με ένα μήνυμα στο Twitter.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μετά τη 12η Απριλίου, όταν ένας άνδρας έβαλε φωτιά στο μπουφάν του έξω από την περίφραξη του Λευκού Οίκου.

Ήδη, στο Twitter έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες.

Δείτε τα βίντεο – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

https://twitter.com/KrisjanBerzins/status/1133776514175197185

https://twitter.com/MariettaDaviz/status/1133787728976502790

Την είδηση επιβεβαίωσε και η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό