Κόσμος

Άνδρας της κρατικής ασφαλείας αυτοκτόνησε μέσα στο Κρεμλίνο!

Άνδρας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSO) αυτοκτόνησε εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο Κρεμλίνο, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας.

«Ο υπάλληλος έθεσε τέλος στην ζωή του εν ώρα υπηρεσίας. Διεξάγονται έρευνες» δήλωσε η εν λόγω πηγή, διαψεύδοντας τα όσα μεταδόθηκαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας υπηρετούσε στο τμήμα που ήταν επιφορτισμένο με την ασφάλεια του Ρώσου προέδρου.

Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι ενδεχομένως οι λόγοι που τον ώθησαν στην αυτοκτονία να ήταν προσωπικού χαρακτήρα. «Όχι, δεν σχετίζονται με της συνθήκες εργασίας. Το πιθανότερο είναι ότι αποφάσισε να θέσει τέλος στην ζωή του λόγω προσωπικών προβλημάτων», δήλωσε η ίδια πηγή, διαψεύδοντας δημοσίευμα καναλίου Baza του μέσου κοινωνικού δικτύωσης Telegram, σύμφωνα με το οποίο υπηρετούσε σε τμήμα που ήταν αρμόδιο για την προσωπική προστασία του Ρώσου πρόεδρου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο