Κόσμος

Τρομακτική πτώση: Άνοιξε η γη και τους κατάπιε (ΒΙΝΤΕΟ)

Τύχη βουνό είχε ένα ζευγάρι που κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του.

Οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που τους “ρούφηξε” η γη στιγμές αφότου κατέβηκαν από το λεωφορείο και βρέθηκαν στο πεζοδρόμιο.

Το πλάνο από το περιστατικό στη νότια Κορέα είναι τρομακτικό, με τους αυτόπτες μάρτυρες να μην πιστεύουν στα μάτια τους με αυτό που μόλις είδαν.

Η καταβόθρα πιστεύεται ότι είχε τουλάχιστον 10 μέτρα βάθος, ενώ παρά την πτώση του το ζευγάρι είχε ελαφρά τραύματα.

Το πεζοδρόμιο έχει πλέον αποκλειστεί, ενώ οι τοπικές αρχές προσπαθούν να διερευνήσουν την αιτία που οδήγησε στο απίστευτο περιστατικό.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόχα: Το Ισραήλ εξαπέλυσε επίθεση «αποκεφαλισμού» της πολιτικής ηγεσίας της Χαμάς – «Ο Τραμπ ενέκρινε το πλήγμα ακριβείας»
Τα πρόσωπα «κλειδιά» που έβαλαν στο στόχαστρο οι IDF - Κατάρ, Ιράν και Ισλαμικός Τζιχάντ καταδίκασαν τα «δειλά» ισραηλινά πλήγματα
Κατεστραμμένο κτίριο στην Ντόχα μετά από ισραηλινή επίθεση κατά μελών της Χαμάς
Ανανεώθηκε πριν 20 λεπτά
29
Σεμπαστιάν Λεκορνού: Ο «survivor» του Μακρόν και φλογερός υποστηρικτής της γαλλικής κυριαρχίας, μεγάλο φαβορί για πρωθυπουργός της Γαλλίας
Ο νυν υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, Σεμπαστιάν Λεκορνού που ακούγεται έντονα ότι θα πάρει τη θέση του Φρανσουά Μπαϊρού ήταν προηγούμενο φαβορί για το Ματινιόν
Σεμπαστιάν Λεκορνού