Κόσμος

Αόρατα βομβαρδιστικά στέλνει ο Τραμπ για να τρομάξει τον Κιμ

Ως προπομπό της επίσκεψής τους στην περιοχή ο Τραμπ έστειλε μήνυμα στον Κιμ Γιονγκ Ουν με πτήσεις “αόρατων” βομβαρδιστικών B2 τα οποία έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν πυρηνικές βόμβες και πυραύλους.

Για να καθησυχάσει τους συμμάχους του στην περιοχή… πέριξ της Κορέας ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε στον βόρειο Ειρηνικό βομβαρδιστικά B2 τεχνολογίας stealth σε μια μακράς εμβέλειας αποστολή κάνοντας και επίδειξη δύναμης στο Κιμ.

Τα βομβαρδιστικά απογειώθηκαν από τη βάση Whiteman στο Μιζούρι των ΗΠΑ στην περιοχή του βόρειου Ειρηνικού, αν και το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ δεν αποκάλυψε το ακριβές… δρομολόγιο. Τόνισε πάντως ότι τα πληρώματα γνωρίζουν την περιοχή και τον τόπο όπου ίσως χρειαστεί να δράσουν…

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS