Κόσμος

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Πούτιν! “Ξέρει αλλά δεν μιλάει”

Μυστήριο καλύπτει εδώ και χρόνια την μοιραία πτήση MH370. Το μοιραίο Μπόινγκ το οποίο έγινε τάφος για 239 ψυχές στις 8 Μαρτίου του 2014, δεν έχει βρεθεί με τους συγγενείς των θυμάτων να ψάχνουν απαντήσεις για την αεροπορική τραγωδία που είχε συγκλονίσει τον πλανήτη. Ωστόσο, σύμφωνα με έναν ερευνητή υπάρχει ένας άνθρωπος που γνώριζε εξαρχής που έπεσε το αεροπλάνο... και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Τον Ιούλιο του 2015 εντοπίστηκε τμήμα πτερυγίου σε νησί κοντά στην Τανζανία, και παρά το ότι όλοι πίστευαν πως ήταν κοντά στην λύση του γρίφου… για ακόμη μία φορά οι έρευνες ήταν άκαρπες. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ερευνητή Andre Milne ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν γνωρίζει ακριβώς πού είναι τα συντρίμμια του MH370.

Ο ιδρυτής της εταιρείας αμυντικής τεχνολογίας Unicorn Aerospace λέει ότι πιστεύει πως το αεροπλάνο προσγειώθηκε στον κόλπο της Βεγγάλης στο βορειοανατολικό τμήμα του Ινδικού Ωκεανού.

Όπως υποστηρίζει ο Πούτιν γνώριζε την τοποθεσία της πτήσης λίγες ώρες μετά από την εξαφάνιση από τα ραντάρ του μοιραίου αεροσκάφους χάρη στους ρωσικούς δορυφόρους. “Οι δορυφόροι που είχαν τοποθετήσει οι Ρώσοι είδαν τα συντρίμμια. Γνώριζαν τα πάντα 52 ώρες μετά την εξαφάνιση της MH370. Ο Πούτιν θα είχε δώσει αυτές τις πληροφορίες ωστόσο παρέμεινε μυστικό επειδή επρόκειτο για πληροφορίες που είχε πάρει από δορυφόρο που χρησιμοποιούσε για κατασκοπεία”. Έτσι, η ρωσική κυβέρνηση παρέμεινε σιωπηλή λόγω φόβων για διπλωματικό περιστατικό.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι υπάρχουν δορυφορικά δεδομένα που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του και επιμένει ότι οι ομάδες αναζήτησης θα βρουν τα συντρίμματα αν κατέβαιναν στον κόλπο της Βεγγάλης.

Η έρευνα “πάγωσε” τον Ιανουάριο του 2017 μετά από διετή έρευνα που διαπίστωσε μόλις 33 κομμάτια από συντρίμμια στις ακτές του Μαυρίκιου, του νησιού της Ρεϋνιόν, της Μοζαμβίκης, της Τανζανίας και της Νότιας Αφρικής. Ο ισχυρισμός σοκ του κ. Milne έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την πρόσφατη θεωρία συνωμοσίας που έλεγε ότι το μοιραίο αεροσκάφος είναι κρυμμένο στη Βόρεια Κορέα.

Το μεγαλύτερο μυστήριο της αεροπορίας στον κόσμο έχει προκαλέσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας με τις τελευταίες διαμαρτυρίες ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε αξιωματούχους να κάνουν αεροπειρατεία γιατί ήθελε το αεροπλάνο ώστε να κάνει διάφορα τεχνολογικά πειράματα.

Πηγή: linkis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στις ΗΠΑ: Αγόρι 8 ετών βρέθηκε νεκρό μέσα σε φορητό ψυγείο – Η μητέρα και η γιαγιά του κατηγορούνται για φόνο
Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακάλυψε το πτώμα του μικρού Αϊζάια, 8 ετών, κλεισμένο σε φορητό ψυγείο γεμάτο πάγο μέσα σε διαμέρισμα – Η μητέρα, ο πατέρας και η γιαγιά του κατηγορούνται για φόνο και βασανιστήρια
Η εικόνα του μικρού αγοριού που βρέθηκε νεκρό στην Καλιφόρνια
Σουδάν: Ανατριχιαστικό βίντεο με ένοπλο να εκτελεί άοπλο, να κάνει το σήμα της νίκης και να γελάει στην κάμερα
Στη δημοσιότητα βίντεο με μαζικές εκτελέσεις αμάχων - Παγιδευμένος κόσμος χωρίς τροφή και νερό - Μαρτυρίες επιζώντων περιγράφουν εκτελέσεις, λεηλασίες, βιασμούς και βασανισμούς
Σουδάν: Ανατριχιαστικό βίντεο με ένοπλο να εκτελεί άοπλο, να κάνει το σήμα της νίκης και να γελάει στην κάμερα
Ισραήλ: Συνελήφθη ανώτατη στρατιωτική εισαγγελέας για διαρροή βίντεο με Παλαιστίνιους κρατούμενους
Η στρατηγός Γιφάτ Τομέρ-Γερουσαλμί, ανώτατη νομική αξιωματούχος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, συνελήφθη για τον φερόμενο ρόλο της στη διαρροή βίντεο που απεικονίζει κακοποιήσεις Παλαιστινίων κρατουμένων
Η στρατηγός Γιφάτ Τομέρ-Γερουσαλμί, ανώτατη νομική υπεύθυνη των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων
Φιλιππίνες: Ο τυφώνας Καλμάγκι προκαλεί φονικές πλημμύρες και καταστροφές – Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά το πέρασμα του τυφώνα Καλμάγκι, που έπληξε την Τρίτη το κεντρικό τμήμα των Φιλιππίνων, προκαλώντας εκτεταμένες πλημμύρες και μαζικές εκκενώσεις
Διασώστες στις Φιλιππίνες μετά το πέρασμα του τυφώνα