Κόσμος

Απίστευτο! Ο Έβο Μοράλες… χάθηκε στη ζούγκλα για μία ώρα! video

Ο πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, παραδέχεται ότι χάθηκε στη ζούγκλα για περίπου μία ώρα, ενώ είχε πάει για να βοηθήσει το έργο πυροσβεστών!

Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες χάθηκε για περίπου μία ώρα στη ζούγκλα, όπου πήγε να συνοδεύσει στο μέτωπο πυροσβέστες που συνεχίζουν τον αγώνα για να κατασβέσουν δασικές πυρκαγιές, αφηγήθηκε ο ίδιος χθες Πέμπτη.

«Είχαμε μια περιπετειούλα το περασμένο βράδυ. Χαθήκαμε για περίπου μία ώρα, όμως, χάρη στους στρατιώτες, μπορέσαμε να βρούμε τον δρόμο και να επιστρέψουμε», είπε χαμογελώντας ο αρχηγός του Κράτους σε δημοσιογράφους στη Ρομπορέ (ανατολικά).

Το τηλεοπτικό δίκτυο Uno μετέδωσε σύντομο ερασιτεχνικό βίντεο, στο οποίο ο Μοράλες ακούγεται να επαναλαμβάνει μέσα στη νύχτα: «Πού είστε;»

Ο πρόεδρος είχε πάει να συνοδεύσει ομάδα δασοπυροσβεστών και χάθηκε σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Καμπάγιο Μουέρτο, στην κοινότητα Σαν Ιγνάσιο δε Βελάσκο, στην περιφέρεια Σάντα Κρους (ανατολικά).

Έβο Μοράλες

Ο Έβο Μοράλες δήλωσε χθες Πέμπτη στη Ρομπορέ ότι στην περιοχή πλέον μαίνονται 342 πυρκαγιές, δίνοντας στη δημοσιότητα αριθμό διπλάσιο από εκείνον που καταγραφόταν την προηγουμένη.

Οι δασικές πυρκαγιές επιδεινώθηκαν ακόμα περισσότερο τον Αύγουστο στη Βολιβία. Έχουν ήδη απανθρακώσει 12 εκατομμύρια στρέμματα στη χώρα από τον Μάιο, κυρίως στις περιφέρειες Τσικιτανία και Παντανάλ.

Φωτογραφίες: Reuters.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ουκρανικό το «ύποπτο» drone που συνετρίβη σε λίμνη στη Λιθουανία - Ξέφυγε από την πορεία του
Η Λιθουανία, που είναι χώρα μέλος του NATO, ζήτησε πέρυσι από τη συμμαχία ενίσχυση της αντιαεροπορικής της άμυνας αφότου στρατιωτικά drones από τη Λευκορωσία έπεσαν στο έδαφός της δύο φορές τον Ιούλιο του 2025
Drone
«Φρένο» του Ιράν στον Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μέχρι την πλήρη νίκη»
«Οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις του Ιράν είναι περήφανες και ακλόνητες στην υπεράσπιση της ακεραιότητας του Ιράν», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης του Ιράν
Φρουροί της Επανάστασης
Ο Τραμπ θέλει συμφωνία με το Ιράν – «Απίθανη η επιτυχία των συνομιλιών», λένε Ισραηλινοί αξιωματούχοι
Ισραηλινοί κύκλοι εμφανίζονται επιφυλακτικοί ως προς τις πιθανότητες επιτυχίας, επισημαίνοντας ότι η Τεχεράνη δύσκολα θα αποδεχθεί βασικές προϋποθέσεις που θέτει η αμερικανική πλευρά
Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό