Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκαλύφθηκε η πρώτη γυμνή σκηνή της Μέριλιν Μονρόε – video

Αποκαλύφθηκε η πρώτη γυμνή σκηνή της Μέριλιν Μονρόε – video

Στο φως 57 χρόνια μετά το γύρισμά της η πρώτη γυμνή σκηνή της Μέριλιν Μονρόε για ταινία με τον Clark Gable.

Ήταν για την ταινία The Misfits του 1961 που η Μέριλιν Μονρόε πόζαρε γυμνή στο φακό και έχοντας στο πλευρό της τον Clark Gable.

Αυτή ήταν και η πρώτη γυμνή σκηνή που γύριζε στην καριέρα της η θρυλική σταρ Μέριλιν Μονρόε. Αποκαλύφθηκε στο κλειδωμένο αρχείο του γιου του παραγωγού Curtice Taylor.

Ενώ γύρισε μια ερωτική σκηνή με τον Clark Gable, η Μέριλιν Μονρόε έριξε το σεντόνι και αποκάλυψε το γυμνό της σώμα. Ήταν η πρώτη γυμνή σκηνή για τη θρυλική Αμερικανίδα ηθοποιό.

Όμως ο σκηνοθέτης John Huston αρνήθηκε να τη συμπεριλάβει. Επέμεινε και γύρισαν ξανά τη σκηνή. Το καυτό υλικό θεωρήθηκε ότι είχε καταστραφεί. Πάνω από μισό αιώνα αργότερα και η γυμνή σκηνή έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η πρώτη γυμνή σκηνή της Μέριλιν Μονρόε

Ο συγγραφέας επικείμενης βιογραφίας για τη Μέριλιν Μονρόε Charles Casillo έκανε συνέντευξη στον Curtice Taylor, γιο του παραγωγού της ταινίας. Ξαφνιάστηκε όταν του είπε ότι έχει κρατήσει το πλάνο κλειδωμένο από τον θάνατο του πατέρα του το 1999.

“Πολλές φορές, τα αχρησιμοποίητα πλάνα καταστρέφονται. Αλλά ο Frank Taylor πίστευε ότι ήταν τόσο σημαντικό και πρωτοποριακό που το έσωσε” δήλωσε ο Curtice Taylor.

Η ταινία The Misfits, που γυρίστηκε το 1961, είχε γραφτεί από τον τόσε σύζυγο της Μέριλιν Μονρόε Arthur Miller. Αυτή ήταν και η τελευταία της ολοκληρωμένη της ταινία. Πέθανε στα 36 της χρόνια την επόμενη χρονιά από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών.

Μέχρι τώρα θεωρούνταν πως η μοναδική της γυμνή σκηνή ήταν στην τελευταία ανολοκλήρωτη ταινία της Something’s Got to Give. “Αν διαβάσετε το σενάριο του The Misfits, δεν λέει τίποτα για γυμνό. Όταν έκανε τη σκηνή, σοκαρίστηκαν όλοι στο σετ. Ο Huston της είπε “γλυκιά μου, τα έχω ξαναδεί”. Ο Gable και οι άλλοι ήθελαν να μπει στην ταινία η σκηνή. Ο Huston το θεωρούσε ότι ήταν εντελώς αχρείαστο στη σκηνή”.

Η σκηνή διαρκεί 45 δευτερόλεπτα. Ο Curtice Taylor καταλαβαίνει γιατί ο πατέρας του ήθελε να συμπεριληφθεί. “Είναι πολύ πιο παθιασμένη σκηνή”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις