Κόσμος

Απολύθηκε κορυφαίος δημοσιογράφος του New Yorker

Σε ορμητικό χείμαρρο που έχει παρασύρει τα πάντα έχει μετατραπεί το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις στο Χόλιγουντ.

Όλοι γνώριζαν ή τουλάχιστον πολλοί, αυτά που συνέβαιναν, ωστόσο, οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις και οι ενωμένες φωνές που έφεραν στο φως αυτά τα οποία λέγονταν εδώ και δεκαετίες πίσω από κλειστές πόρτες κοστίζουν πλέον καριέρες.

Αυτή τη φορά ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο του περίφημου αμερικανικού περιοδικού New Yorker, Ράιν Λίζα ο οποίος κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά.

«Ενημερωθήκαμε ότι ο Λίζα ενεπλάκη σε κάτι που εμείς θεωρούμε ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά», δήλωσε μια εκπρόσωπος του περιοδικού. Ως αποτέλεσμα το περιοδικό αποφάσισε να απολύσει έναν από τους κορυφαίους δημοσιογράφους του.

Ο Λίζα συνεργάζεται επίσης και με το CNN. Εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος δεν θα εμφανιστεί στην τηλεόραση έως ότου γίνει διερεύνηση για το θέμα.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος μίλησε για σημαντικό λάθος του περιοδικού καθώς δεν προηγήθηκε έρευνα για τα γεγονότα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν - «Σκοτώσαμε τον διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης που χρηματοδότησε τη Χαμάς»
Ο Σαΐντ Ιζάντι, επικεφαλής της Παλαιστινιακής Διεύθυνσης της Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών «χρηματοδότησε και εξόπλισε τη Χαμάς πριν από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου» υποστηρίζει το Ισραήλ
Μια δορυφορική εικόνα δείχνει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν
16
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
7