Κόσμος

Απτόητος ο Σαλβίνι: Δεν κάνουμε βήμα πίσω!

Ο Ματέο Σαλβίνι δεν φαίνεται να υποχωρεί στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιταλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον προϋπολογισμό!

Ο κ. Σαλβίνι τόνισε πως δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Δεν κάνουμε βήμα πίσω διότι τα χρήματα που περιλαμβάνονται στον κρατικό προϋπολογισμό αφορούν την υγεία και το δικαίωμα στην υγεία δεν μπορεί να θιγεί. Υπάρχει μια συνολική ιδέα για την Ιταλία που αναπτύσσεται».

Σε αντίθεση με τον Σαλβίνι ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε υπογράμμισε πως «αν πρόκειται για το συμφέρον των Ιταλών, δεν θα γίνουν υποχωρήσεις», όμως τόνισε ότι «η κυβέρνηση χαρακτηρίζεται από πνεύμα υπευθυνότητας» και πως «δεν υπάρχει καμία υποτιθέμενη ανταρσία κατά των κοινών κανόνων».

Ο Κόντε πρόσθεσε ότι «με την Ευρώπη υπάρχει ένας κοινός στόχος» και αυτός είναι «η καταβολή προσπάθειας για τη μείωση του δημόσιου χρέους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
H Μελάνια Τραμπ απειλεί με αγωγή 1 δισ. δολαρίων τον Χάντερ Μπάιντεν γιατί εκείνος υπονόησε ότι τη σύστησε στον Τραμπ ο Τζέφρι Έπσταϊν
Ο δικηγόρος της Πρώτης Κυρίας απαίτησε από τον Χάντερ Μπάιντεν να «ανακαλέσει αμέσως τις ψευδείς, δυσφημιστικές, υποτιμητικές και προκλητικές δηλώσεις»
Η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ
4