Κόσμος

Άρση απαγόρευσης! Επιτρέπονται στις τουρκικές αερογραμμές κόκκινα κραγιόν και μανό!

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων, οι Τουρκικές Αερογραμμές πήραν πίσω την απαγόρευση χρήσης κόκκινου κραγιόν και βερνικιού νυχιών από τις αεροσυνοδούς.

Οι Τουρκικές Αερογραμμές είχαν ανακοινώσει ότι η χρήση κόκκινου ή σκούρου ροζ κραγιόν και βερνικιού νυχιών θα έβλαπτε την «οπτική ακεραιότητα» του προσωπικού της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τεμέλ Κοτίλ, πήρε πίσω τη απαγόρευση και μίλησε για υπερβάλλοντα ζήλο κατώτατων στελεχών, χωρίς πρώτα να έχουν πάρει έγκριση από τα ανώτερα στελέχη.

«Όσον αφορά το κραγιόν, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, αλλά με κάποιο τρόπο, κατώτερα στελέχη της εταιρείας συνέγραψαν μια επιστολή, χωρίς εμείς να ενημερωθούμε, η οποία διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση», δήλωσε ο Κοτίλ σε δημοσιογράφους, στο Λονδίνο.

Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει μια τέτοιου είδους απαγόρευση, ο Κοτίλ απάντησε «όχι» και επιβεβαίωσε ότι το γυναικείο προσωπικό της εταιρείας έχει το δικαίωμα να φοράει κραγιόν και βερνίκι νυχιών οποιουδήποτε χρώματος.

«Όπως γνωρίζετε, αρκετοί στην Τουρκία είναι λίγο ευαίσθητοι με τέτοιου είδους θέματα. Είμαστε μια παγκόσμια αεροπορική εταιρεία και ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πιλότοι πήγαν για ύπνο και άφησαν στη θέση τους δυο αεροσυνοδούς

Kόκκινο κραγιόν “γιοκ” στις Τουρκικές Αερογραμμές

Ισλαμικά ρούχα στις Τουρκικές Αερογραμμές;

Η εταιρεία Εmirates αναζητά εργαζόμενους στην Αθήνα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξι νεκροί και 70 τραυματίες από βομβαρδισμό σε αεροπορική βάση στην Κολομβία - 12 αστυνομικοί σκοτώθηκαν από επίθεση σε ελικόπτερο
Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει σε ποια από τις ένοπλες οργανώσεις που δρουν στην Κολομβία επιρρίπτουν την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση, ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης Κάλι έκανε λόγο για «ναρκωτρομοκρατία»
Οι δυνάμεις ασφαλείας εργάζονται δίπλα στα συντρίμμια μετά την έκρηξη ενός φορτηγού οχήματος κοντά σε μια βάση της Αεροδιαστημικής Δύναμης, η οποία προκάλεσε πολλαπλά θύματα στην Κολομβία
Τραμπ: Σε δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε αν θα υπάρξει ειρήνη στην Ουκρανία – Ο Ζελένσκι επιτίθεται στον Πούτιν που εξακολουθεί να βομβαρδίζει
«Τα σήματα που στέλνει η Ρωσία» υποδηλώνουν ότι προσπαθεί να αποφύγει μία διμερή συνάντηση, λέει ο Ζελένσκι - Οι όροι του Πούτιν για επίτευξη ειρήνης
Ο Ντόναλντ Τραμπ
2
Τι είναι οι «Μπλε Δράκοι» που τρομάζουν τους κολυμβητές – Το εντυπωσιακό αλλά επικίνδυνο θαλάσσιο πλάσμα
Σπάνιοι, εντυπωσιακοί και επικίνδυνοι: οι «Μπλε Δράκοι» έχουν προκαλέσει συναγερμό σε παραλίες της Μεσογείου, καθώς το τσίμπημά τους μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο
Μπλε δράκοι