Κόσμος

Αρχισαν ν’ ανησυχούν μετά από 25 αυτοκτονίες…

'Ετσι, τουλάχιστον φαίνεται από την απόφαση που πήρε η France Telecom, που μετράει 25 νεκρούς...

είτε απολυμένους, είτε εργαζόμενους κάτω από απάνθρωπες συνθήκες.
Η διοίκηση λοιπόν ανακοίνωσ οτι προχωρήσει στη δημιουργία ενός ειδικού ταμείου, στο οποίο σταδιακά θα κατευθύνει κεφάλαια έως και ενός δισ. ευρώ, με στόχο – όπως ανακοίνωσε – να «στηρίξει» υπαλλήλους της που έχουν υψηλό στρες. 

Το ταμείο αυτό θα χρηματοδοτεί όσα στελέχη της είναι σήμερα άνω των 57 ετών και ανησυχούν πως θα απολυθούν! 

Πρακτικά το ταμείο θα αναλάβει τόσο την ψυχολογική υποστήριξη των στελεχών αυτών (με τη βοήθεια ειδικών), όσο και την υλική τους υποστήριξη, συμπληρώνοντας από τα αποθεματικά του τον μισθό των στελεχών εκείνων που λόγω αδυναμίας τους να αντεπεξέλθουν στους «νέους ρυθμούς εργασίας» στον όμιλο θα επιλέξουν τελικώς να εργάζονται part-time !!!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να καταλήξει σε συμφωνία – Πώς έχουν προετοιμαστεί οι Ευρωπαίοι ηγέτες για τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο
Γιατί η συνάντηση του Τραμπ με τον Ζελένσκι θεωρείται μία από τις πιο κρίσιμες μετά τον Ψυχρό Πόλεμο - Οι αναλύσεις του CNN και του Sky News για την επικείμενη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο
Βολοντίμιρ Ζελένσκι / Ντόναλντ Τραμπ 17
Παρέμεινε εγκλωβισμένος πίσω από καταρράκτη της Καλιφόρνια για 2 ημέρες: Δείτε βίντεο από τη δραματική διάσωσή του
Το ερμητικό νερό έσπασε το σχοινί του 46χρονου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε σπηλιά πίσω από τον καταρράκτη - «Πρόκειται για εκπληκτική ιστορία επιβίωσης»
Καταρράκτης