Κόσμος

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κύπρο: Παιδάκι έπεσε σε πισίνα και πνίγηκε

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία που ζει η Κύπρος. Ενα αγοράκι 2,5 ετών αγοράκι, το οποίο βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του στην Αργάκα, βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα του Σαββάτου (07.09.2019) σε πισίνα εξοχικής κατοικίας.

Το παιδάκι ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και έπεσε στην πισίνα του σπιτιού τους. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5.45 το απόγευμα. Ο πατέρας ανέσυρε το μωρό το οποίο δεν είχε τις αισθήσεις του και κάλεσε ασθενοφόρο και ιατρό. Στο σπίτι έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας.

Στο παιδί δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες (χρήση και απινίδωση για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Τελικά, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, το άτυχο αγοράκι έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πρόκειται για οικογένεια Ρώσων που διαμένουν μόνιμα στην Αργάκα.

Πηγή: sigmalive.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκτός νόμου ο ακροδεξιός σύλλογος «Βασίλειο της Γερμανίας» - Χειροπέδες στον «βασιλιά» και έφοδοι στα ακίνητά τους
Ο 59χρονος αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση για σωματική βλάβη ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις υπεξαίρεσης και τραπεζικής απάτης
Αστυνομικοί στη Γερμανία