Κόσμος

Αυστραλία: Νεκρός Έλληνας ομογενής από επίθεση καρχαρία

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αυστραλία, με θύμα έναν 33χρονο Έλληνα ομογενή, ο οποίος έχασε την ζωή του από επίθεση καρχαρία.

Ο Ντάνελ Χρηστίδης βρισκόταν για διακοπές στην παραλία Cid Harbour στα βόρεια της Πολιτείας του Κουίνσλαντ, με ένα ιστιοπλοϊκό που είχε νοικιάσει μαζί με την παρέα του.

Όταν ο Ντάνιελ έκανε μια βουτιά στην θάλασσα, δέχτηκε την επίθεση από έναν καρχαρία “τίγρη”, ο οποίος του προκάλεσε πολύ βαθιές πληγές σε πόδια και πλευρά.

Ο άτυχος νέος δέχθηκε άμεσα την βοήθεια δύο γιατρών που ήταν μαζί του στο ιστιοπλοϊκό, ωστόσο η αιμμοραγία του ήταν ακατάσχετη και υπέκυψε στα τραύματά του.

Υπογραμμίζεται πως σε αυτήν την παραλία το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί ακόμα δύο επιθέσεις από καρχαρίες. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (05.11.2018).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σύζυγος δολοφονημένου δημάρχου στο Μεξικό πήρε τη θέση του - «Η κληρονομιά του θα συνεχιστεί»
Τον δολοφονημένο δήμαρχος ορισμένοι τον αποκαλούσαν «μεξικανό Μπουκέλε», παραπέμποντας στον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ, γνωστό για τον «πόλεμο» που κήρυξε εναντίον των συμμοριών
H Γκρέσια Κιρός
Ο κινητήρας του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Κεντάκι πήρε φωτιά και αποκολλήθηκε - Συγκλονιστικά βίντεο, 12 νεκροί
Η UPS έχει σταματήσει τις πτήσεις από τη Λούιβιλ - Το αεροσκάφος συνετρίβη σχεδόν πέντε χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία, πέφτοντας πάνω σε εγκατάσταση «ανακύκλωσης πετρελαίου»
Το φλεγόμενο αεροσκάφος στο Κεντάκι