Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αυστραλία: Ο κακός χαμός μετά το twerking σε παρουσίαση Πολεμικού πλοίου – Η γκάφα του ABC (vid)

Αυστραλία: Ο κακός χαμός μετά το twerking σε παρουσίαση Πολεμικού πλοίου – Η γκάφα του ABC (vid)
Φωτογραφία video grab

Σφοδρές αντιδράσεις στην Αυστραλία έχει προκαλέσει o τρόπος που παρουσίασε το ABC Australia εκδήλωση παρουσίασης πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού. Σε βίντεο του σταθμού ένας ιδιαίτερα σέξι χορός στο πλαίσιο της εκδήλωσης, γεγονός που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο… 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Σίδνεϊ και, σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ, κυβερνητικά στελέχη κάνουν λόγο για εικόνες ντροπής. Το ABC Australia δείχνει την ομάδα χορού 101 Doll Squadron και οι χορεύτριες φορούν κόκκινα τοπ και μαύρα σορτσάκια με τη χορογραφία τους να περιλαμβάνει και αρκετό twerking. Ωστόσο, το τηλεοπτικό δίκτυο υπέπεσε σε μία σοβαρή γκάφα στο μοντάζ, καθώς οι εικόνες που παρουσίασε έδειξε την ομάδα χορού να πραγματοποιεί το χορευτικό της μπροστά σε κοινό και ενστόλους. Κάτι το οποίο όμως δεν συνέβη ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το Guardian, οι χορεύτριες των 101 Doll Squadron εξέδωσαν ανακοίνωση δηλώντας πως νιώθουν ότι «τις έχουν εκμεταλλευτεί» και ότι νιώθουν ανασφάλεια όσον αφορά τον τρόπο κάλυψης της εκδήλωσης. «Νιώθουμε απογοήτευση από τον τρόπο που μόνταρε το υλικό και μας χρησιμοποίησαν» σημειώνουν.

Το ABC Australia, όπως αναφέρει ο Guardian, προχώρησε σε απολογία μέσω ανακοίνωσής του και έριξε την ευθύνη σε υπουργό της κυβέρνησης λέγοντας ότι το μοντάζ έγινε έτσι καθώς η πληροφόρηση που είχαν ήταν ότι στο κοινό βρίσκονταν υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και του στρατού.

Με πληροφορίες από Guardian 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις