Κόσμος

Αυτός είναι ο τετράχρονος που έκλεψε τα κλειδιά αυτοκινήτου και οδήγησε για να πάρει σοκολάτες – video

Ο μπόμπιρας το έβαλε στο μυαλό του και δεν τον σταματούσε τίποτα. Με ανοιχτό το στόμα οι αυτόπτες μάρτυρες...

Όσοι έχουν παιδιά, γνωρίζουν οτι έτσι και τους κολλήσει κάτι στο μυαλό, δύσκολα μπορείς να τους το βγάλεις. Ο Σεμπάστιαν, από το Μπλέιν της Μινεάπολις, στις ΗΠΑ, είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο τετράχρονος αγαπάει πολύ τις σοκολάτες, αλλά ο τρόπος που αποφάσισε να τις προμηθευτεί την τελευταία φορά, έμελλε να τον κάνει θέμα στις ειδήσεις.

Ο μπόμπιρας έκλεψε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του παππού του, έβαλε μπρος και πήγε μέχρι το βενζινάδικο που τις πουλούσε, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων!

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα περίπου 25 – 30 χιλιομέτρων πριν φτάσει στο πρατήριο βενζίνης.

Στη διαδρομή χτύπησε αρκετά ταχυδρομικά κουτιά, που συνηθίζεται να υπάρχουν έξω από τα σπίτια στις ΗΠΑ και ένα δέντρο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να υποστεί κάποιες ζημιές.

Ευτυχώς, ο μικρός δεν έπαθε τίποτα απολύτως, αλλά μόλις κατέβηκε από το όχημα και έγινε αντιληπτικός από τον κόσμο, αμέσως κλήθηκε η αστυνομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ακόμα ένα μπλόκο της δικαιοσύνης στην ανάπτυξη Εθνοφρουράς στο Πόρτλαντ - Αναμένει την τελική απόφαση ο Τραμπ
Η Δημοκρατική κυβερνήτης του Όρεγκον, Τίνα Κότεκ, χαρακτήρισε την απόφαση «νέα επιβεβαίωση της δημοκρατίας μας και του δικαιώματός μας να κυβερνάμε εμείς»
Τραμπ
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 32χρονος Άντονι Γουίλιαμς για την επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στη Βρετανία
Νωρίτερα η υπουργός Μεταφορών Χάιντι Αλεξάντερ δήλωσε ότι ο 32χρονος Βρετανός δεν ήταν γνωστός στην αντιτρομοκρατική αστυνομία ούτε στις υπηρεσίες ασφαλείας
Αστυνομία μετά την επίθεση με μαχαίρι στο τρένο στη Βρετανία