Κόσμος

Brexit: Μέι τέλος! Αντικατάσταση ζητούν οι κυβερνητικοί εταίροι

Το συντηρητικό κόμμα της Μέι έχει τη στήριξη του βορειοϊρλανδικού κόμματος DUR το οποίο λέει πλέον ότι δεν στηρίζει τη Μέι και ζητά την αντικατάστασή της. Το brexit φέρνει, όπως λέει η Telegraph και αλλαγή πρωθυπουργού στη Βρετανία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συμφωνία του κόμματος της Μέι για το Brexit παύει να ισχύει, όπως λέει η Telegraph για του βορειοϊρλανδούς, όσο στη θέση του Πρωθυπουργού της Βρετανίας βρίσκεται η Τερέζα Μέι.
Η εφημερίδα λέει μάλιστα ότι το DUP απείλησε ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην ψηφοφορία στη Βουλή των Κοινοτήτων και πρόσθεσε ότι η υποστήριξή του προς τους Τόρις εφεξής «εξαρτάται από το ποιος είναι στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος».
Η Τέλεγκραφ επικαλείται πηγές στο περιβάλλον της επικεφαλής του DUP Αρλίν Φόστερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Γερμανός τουρίστας εξηγεί πως κέρδισε αποζημίωση για τις ξαπλώστρες στο ξενοδοχείο της Κω – «Και οι 400 ήταν πιασμένες»
Αναγκαζόταν να ξυπνά νωρίς το πρωί για να βρει ξαπλώστρες για την οικογένειά του αλλά μάταια - Τα παιδιά του έκαναν υπομονή περιμένοντας στο τσιμέντο δίπλα από την πισίνα
Τουρίστας
Το Ιράν χαρακτηρίζει «παράδοση» την αμερικανική πρόταση και την απορρίπτει – Ζητάει αποζημιώσεις και πλήρη έλεγχο του Ορμούζ
Η Τεχεράνη ζητά σαφείς διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω στρατιωτικές ενέργειες κατά του Ιράν, ενώ επιμένει και στην κατάργηση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στις εξαγωγές ιρανικού πετρελαίου
Στενά του Ομρούζ