Κόσμος

Βρήκαν sex toy από τον 18ο αιώνα! (ΦΩΤΟ)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αρχαιολόγοι στο Γκντανσκ της Πολωνίας όταν κατάλαβαν πως είχαν βρει ένα 8ποντο ομοίωμα πέους από τον 18ο αιώνια! Δηλαδή, ένα sex toy ηλικίας 250 ετών και βάλε!

Ο ομοίωμα πέους είχε ξύλινο κεφάλι και ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών σε μια παλιά σχολή ξιφομαχίας στο Γκντανσκ. Βρέθηκε στις τουαλέτες και χρονολογείται στο δεύτερο μισό του 18ου αιώνα!

Το ομοίωμα είναι φτιαγμένο από δέρμα, η άκρη του είναι ξύλινη και εσωτερικά είναι γεμισμένο με τρίχες. Διατηρείται σε άριστη κατάσταση δήλωσε εκπρόσωπος της ανασκαφής.

Δεν είναι όμως το αρχαιότερο ομοίωμα φαλλού που έχει βρεθεί. Πριν λίγο καιρό βρέθηκε στη Γερμανία ένα φαλλικό ομοίωμα ηλικίας 28.000 ετών, το οποίο θεωρείται το πιο παλιό sex toy που έχει βρεθεί ποτέ!

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία: Σε διαθεσιμότητα ο υπουργός Δικαιοσύνης Γκέρμαν Γκαλουστσένκο
Kατηγορίες σε βάρος επτά προσώπων σε σχέση με δωροδοκίες ύψους 100 εκατ. δολαρίων στον ενεργειακό τομέα - Στο επίκεντρο και ο παλιός συνεργάτης του Ζελένσκι Τιμούρ Μίντιτς
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γκέρμαν Γκαλουστσένκο (στη μέση) με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι (δεξιά)
Πρωτοφανές κύμα ψύχους στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Χιονοθύελλα λίμνης» χτύπησε το Μίσιγκαν, πάγωσαν ιγκουάνα στη Φλόριντα 
Οι δορυφόροι κατέγραψαν την πορεία της χιονοθύελλας να παίρνει «σχήμα λίμνης» με το φαινόμενο να είναι ιδιαίτερα σπάνια στα μετεωρολογικά χρονικά
Κύμα ψύχους στο Μίτσιγκαν