Κόσμος

Δέκα αστυνομικοί νεκροί από επίθεση καμικάζι στο Αφγανιστάν

Τουλάχιστον δέκα αστυνομικοί σκοτώθηκαν σήμερα και άλλοι 18 αστυνομικοί και πολίτες τραυματίστηκαν από την επίθεση ενός καμικάζι στο Αφγανιστάν.

Ο καμικάζι ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος στην πόλη του βορειοανατολικού Αφγανιστάν, Κουντούζ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος της επαρχιακής αστυνομίας Σαγέντ Σαρουάρ Χουσεϊνι.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και δύο ανώτατοι αξιωματούχοι, σύμφωνα με την ίδια πηγή που πρόσθεσε ότι ο βομβιστής ανατινάχθηκε σε μία αγορά της Κουντούζ γεμάτη κόσμο.

Ωστόσο, το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι ο καμικάζι επέβαινε σε μοτοσυκλέτα προτού ανατιναχθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο έλεος πολυήμερου καύσωνα Ισπανία και Πορτογαλία: Στους 44°C η θερμοκρασία – Συναγερμός για πυρκαγιές
Η Ισπανία και η Πορτογαλία σε συναγερμό για καύσωνα, η Σκανδιναβία βιώνει ιστορική ζέστη, ενώ Πολωνία και Ιταλία πλήττονται από ισχυρές καταιγίδες και ακραία φαινόμενα
Καπνός πάνω από τους λόφους της Serra da Boneca στη Πορτογαλία