Κόσμος

Δεύτερη αεροπορική τραγωδία στην Ελβετία μέσα σε λίγες ώρες: Νεκροί και οι 20 επιβαίνοντες – video

Νεκροί είναι και οι 20 επιβαίνοντες του μικρού αεροσκάφους που κατέπεσε το Σάββατο (04.08.2018) στις Ελβετικές Άλπεις, ανακοίνωσε η αστυνομία στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα θύματα είναι 17 Ελβετοί και μια τριμελής οικογένεια από την Αυστρία, σύμφωνα με την αστυνομία, και συγκεκριμένα 11 άνδρες και εννέα γυναίκες.

Το αεροσκάφος ήταν ένα τρικινητήριο Junkers JU52 HB-HOT, το οποίο είχε κατασκευαστεί το 1939 στη Γερμανία και ανήκει στην εταιρεία JU-Air, η οποία ιδρύθηκε το 1982.

switzerland

Το αεροπλάνο κατέπεσε και συνετρίβη στη δυτική πλευρά του όρους Πιζ Σενιά στο ελβετικό καντόνι Γκραουμπούντεν.

Τα συντρίμμια του βρέθηκαν σε ένα λεκανοπέδιο στα 2.450 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας που περιστοιχίζεται από τρεις μικρές βουνοκορφές, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Reuters. Διασώστες και ελικόπτερα βρίσκονται επί τόπου.

Υπό διερεύνηση είναι τα αίτια του δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τη συντριβή ενός άλλου μικρού αεροσκάφους, στο οποίο επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια, δυτικότερα των Άλπεων.

switzerland

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=2t0kf69dlDU

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάργκαρετ Θάτσερ: Είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις, αποκαλύπτει νέο βιβλίο – Ο βουλευτής και ο επικοινωνιολόγος
Αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας στο βιβλίο «The Incidental Feminist» που κυκλοφόρησε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση της
Μάργκαρετ Θάτσερ
Άγρια γυναικοκτονία στο Μιλάνο - 52χρονος σκότωσε με δεκάδες μαχαιριές την 29χρονη πρώην σύντροφό του
Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, όταν οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν την κοπέλα νεκρή και τον γυναικοκτόνο τραυματισμένο στο λαιμό, καθώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει
Το θύμα της γυναικοκτονίας η 29χρονη Παμέλα Τζενίνι