Κόσμος

Δισεκατομμυριούχος ψάχνει… αντιμιλιταρίστρια για ταξιδάκι στο διάστημα!

Ένας Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος αναζητεί μια σύντροφο για τον συνοδεύσει στο διαστημικό ταξίδι του! Απαραίτητη προϋπόθεση; Η υποψήφια να επιθυμεί την... παγκόσμια ειρήνη.

Ο ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Γιαζάκου Μαετζάουα αναζητεί μια σύντροφο για να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στο φεγγάρι και η αναζήτησή του αυτή θα είναι το θέμα ενός ντοκιμαντέρ.

Ο 44χρονος Μαετζάουα, ο οποίος πούλησε την διαδικτυακή εταιρεία μόδας Zozo Inc που διέθετε στον τραπεζικό όμιλο SoftBank Group Corp, αναζητεί αδέσμευτες γυναίκες άνω των 20 ετών για να συμμετάσχουν στο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί από το AbemaTV.

“Καθώς τα αισθήματα μοναξιάς και κενού αρχίζουν να με καταβάλλουν, ένα πράγμα σκέφτομαι μόνο: να συνεχίσω να αγαπώ μια γυναίκα”, έγραψε ο Μαετζάουα σε μια ιστοσελίδα όπου καλεί υποψήφιες.

Θέλει… σύντροφο ζωής ο δισεκατομμυριούχος

“Θέλω να βρω μια ‘σύντροφο ζωής’. Με αυτήν τη σύντροφό μου θέλω να διατυμπανίσουμε την αγάπη μας και την παγκόσμια ειρήνη από το διάστημα”, συνεχίζει ο Ιάπωνας, ο οποίος θα είναι ο πρώτος επιβάτης που θα ταξιδέψει στο φεγγάρι το 2023 με το διαστημικό λεωφορείο του Ίλον Μασκ, το SpaceX.

Ο Μαετζάουα, ο οποίος πρόσφατα χώρισε από την 27χρονη ηθοποιό σύντροφό του Αγιάμι Γκορίκι, έχει πει ότι σκοπεύει να πάρει μαζί του στην πτήση μια καλλιτέχνη για να προκύψουν στη συνέχεια έργα εμπνευσμένα από την εμπειρία αυτή στο πλαίσιο ενός πρότζεκτ που το ονόμασε “Αγαπητό Φεγγάρι”.

Click4more: “Χάκαρε” την Ωραία Κοιμωμένη για να κάνει πρόταση γάμου! video

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ θα είναι “Εραστές της Πανσελήνου” και θα προβληθεί από το AbemaTV, το οποίο υποστηρίζεται από την διαδικτυακή διαφημιστική εταιρεία CyberAgent και από το τηλεοπτικό δίκτυο Asahi που έχει ως στόχο ένα νεανικό κοινό το οποίο απομακρύνεται από την παραδοσιακή τηλεόραση.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να “επιθυμούν να ταξιδέψουν στο διάστημα και να μπορούν να συμμετάσχουν και στην προετοιμασία του ταξιδιού” και επίσης “να επιθυμούν την παγκόσμια ειρήνη”, γράφει η ιστοσελίδα.

Η προθεσμία συμμετοχής λήγει στις 17 Ιανουαρίου και ο Μαετζάουα θα επιλέξει την σύντροφό του στο τέλος Μαρτίου.

Η ιδέα του ντοκιμαντέρ είναι η τελευταία κίνηση εντυπωσιασμού του δισεκατομμυριούχου, ο οποίος προσφέρει εννέα εκατομμύρια δολάρια στους ακολούθους του στο Twitter για να προσπαθήσουν να ξεκινήσουν έναν διάλογο στην Ιαπωνία για την αξία του βασικού εισοδήματος…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρωσία: Το Κρεμλίνο διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει «τίποτα νέο» σχετικά με ένα ενδεχόμενο ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία
Παρά τις συνεχιζόμενες επαφές με την Ουάσινγκτον, η Μόσχα υποστηρίζει ότι δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος από τη σύνοδο του Αυγούστου μεταξύ Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πρέσκοφ
ΗΠΑ: Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 9χρονης Μέλοντι – Η μητέρα αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές
Ξεκίνησαν μαζί για ένα οδικό ταξίδι, όμως η μητέρα επέστρεψε χωρίς το παιδί και παραμένει σιωπηλή εδώ και πάνω από έναν μήνα, ενώ το FBI προσπαθεί να ανασυνθέσει τις κρίσιμες ώρες του ταξιδιού
Στιγμιότυπο από βίντεο παρακολούθησης που δείχνει τη Μέλοντι και τη μητέρα της στις ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ πιέζουν την Ουκρανία να αποδεχθεί σχέδιο που προβλέπει εδαφικές παραχωρήσεις για την λήξη του πολέμου
Oι Ηνωμένες Πολιτείες φέρονται να ενημέρωσαν τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι ένα πιθανό πλαίσιο ειρήνης θα απαιτούσε από την Ουκρανία να παραχωρήσει εδάφη και να περιορίσει μέρος της στρατιωτικής της ισχύος
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
14
«Η Ευρώπη χρειάζεται τακτικά πυρηνικά όπλα» δηλώνει ο πρόεδρος της Airbus, Ρενέ Όμπερμαν
Απέναντι στους ρωσικούς πυραύλους Iskander που έχουν αναπτυχθεί στο Καλίνινγκραντ, ο Ρενέ Όμπερμαν εκτιμά ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να δημιουργήσει μια κοινή ικανότητα πυρηνικής αποτροπής
Ο διευθυντής της Airbus, Ρενέ Όμπερμαν