Κόσμος

Δολοφονία 39χρονης μητέρας στις ΗΠΑ: Συνελήφθη ο σύζυγός της 15 μήνες μετά την εξαφάνισή της

Ακόμα αναζητείται η σορός της άτυχης γυναίκας - Την δολοφόνησε για να μην καταθέσει ότι την κακοποιούσε

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της υπόθεσης δολοφονίας μίας 39χρονης μητέρας στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του συζύγου της γυναίκας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της, καθώς όπως φαίνεται ήθελε να την αποτρέψει από το να καταθέσει εναντίον του σε δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία.

«Πιστεύουμε ότι ο Τάιλερ ΜακΚέιν δολοφόνησε τη σύζυγό του, Νίκι ΜακΚέιν, για να την εμποδίσει να καταθέσει στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Εισαγγελέας της Κομητείας Σάστα, Στέφανι Α. Μπρίτζετ.

Η Σάιλι-ΜακΚέιν δηλώθηκε ως αγνοούμενη στις 18 Μαΐου 2024 από την οικογένειά της, λίγες μόλις ημέρες αφότου είχε στείλει μήνυμα σε αγαπημένα της πρόσωπα για τα σχέδιά της να χωρίσει μετά από 15 χρόνια γάμου, επειδή η συνεχιζόμενη κακοποίηση την έκανε να φοβάται για τη ζωή της, σύμφωνα με τις αρχές.

Το όχημά της βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στις 24 Μαΐου 2024, κοντά στα όρια των κομητειών Σάστα και Τεχάμα στη Βόρεια Καλιφόρνια – περίπου 45 λεπτά από το σπίτι του ζευγαριού. Αίμα που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο επιβεβαιώθηκε ότι ανήκε στη Νίκι.

Η σορός της δεν έχει εντοπιστεί, αλλά η υπόθεση εξαφάνισης της, ερευνήθηκε ως ανθρωποκτονία τον Μάρτιο.

Γυναίκα
Η δολοφονημένη γυναίκα Photo / Facebook/NikkiCheng McCain

Ο σύζυγός της, Τάιλερ ΜακΚέιν κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία, επιβεβαρυμένη με το ότι είχε την πρόθεση να αποτρέψει την κατάθεση μαρτυρίας.

Η πολιτεία προσθέτει επίσης κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία σχετικά με επίθεση του 2023, οι οποίες είχαν αποσυρθεί μετά την εξαφάνιση της Σάιλι-ΜακΚέιν.

Αρχικά εκείνος είχε δηλώσει αθώος για το κακούργημα ενδοοικογενειακής βίας, ισχυριζόμενος ότι τα τραύματά της προέρχονταν από καβγά με κάποιον άλλον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των New York Post οι κατηγορίες περιλαμβάνουν και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου αλλά και πλαστογραφία.

Είναι η πρώτη φορά που η κομητεία Σάστα δικάζει υπόθεση ανθρωποκτονίας χωρίς να έχει βρεθεί η σορός, δήλωσε η Μπρίτζετ.

 

Ο κατηγορούμενος, κρατείται χωρίς δυνατότητα καταβολής εγγύησης.

Οι αρχές έχουν προσφέρει αμοιβή έως και 30.000 δολάρια για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της σορού της Σάιλι-ΜακΚέιν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το τελευταίο βίντεο – μήνυμα του Φρανκ Κάπριο, του «πιο καλού δικαστή στον κόσμο» στις ΗΠΑ – «Να με θυμάστε στις προσευχές σας»
Εμβληματική μορφή συμπόνιας στις Ηνωμένες Πολιτείες, συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους – Την παραμονή του θανάτου του σε ηλικία 88 ετών απηύθυνε ένα τελευταίο κάλεσμα στους θαυμαστές του
Ο δικαστής Φρανκ Κάπριο
Ο μαζικός τουρισμός «χτυπά» και την Ανταρκτική – Ο οικολογικός κίνδυνος και η ταχύτερη τήξη των πάγων
Η τελευταία παρθένα περιοχή του πλανήτη αποδυναμώνεται – Έρευνα προειδοποιεί για τον αυξανόμενο αντίκτυπο των επισκεπτών και των επιστημονικών αποστολών, που επιταχύνουν την τήξη των πάγων
Φωτογραφία αρχείου
Πώς ο ένας γαμπρός του εξαπάτησε τον άλλον για να αγοράσει πολυτελές γιοτ που βρίσκεται στο Πέραμα
Σύμφωνα με τους NYT o σύζυγος της Τίφανι Τραμπ έστησε επιχείρηση με τον ξάδερφό του και έπεισε τον μπατζανάκη του και σύζυγο της Ιβάνκα να αγοράσει ημιτελές γιοτ που βρίσκεται στην Ελλάδα για 2,5 εκ. δολάρια, ένα υπέρογκο ποσό πάνω από την πραγματική του αξία
Η Τίφανι Τραμπ, στην πρώτη σειρά δεξιά, και ο σύζυγός της Μάικλ Μπούλος, η Ιβάνκα Τραμπ, στην πρώτη σειρά στο κέντρο, και ο σύζυγός της Τζάρετ Κούσνερ