Κόσμος

Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Μυστήριο με άνδρα που πανηγυρίζει με όρθιες γροθιές ενώ όλοι τρέχουν πανικόβλητοι

Ο άνδρας παρέμεινε όρθιος αμέσως μετά τον πυροβολισμό ενώ οι άλλοι είχαν πέσει στο έδαφος - Καταγράφηκε να φωνάζει «USA, USA, USA!» - Δείτε το βίντεο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ώρα που ο δράστης της δολοφονίας του Τσάρλι Κερκ στη Γιούτα των ΗΠΑ παραμένει ασύλληπτος με το FBI να έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο ενός υπόπτου, ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media έχει προκαλέσει αίσθηση.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα με μούσι να πανηγυρίζει και να κοιτάζει προς την κατεύθυνση του πυροβολισμού λίγα λίγα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ με μία σφαίρα στον λαιμό, αναφέρει η New York Post.

Το βίντεο, που διαδόθηκε ευρέως στο διαδίκτυο και προήλθε από τηλεοπτικές μεταδόσεις, δείχνει έναν άνδρα με μαύρο μπλουζάκι και καπέλο του μπέιζμπολ ανάποδα, να σηκώνει τις γροθιές του και να πανηγυρίζει αμέσως μετά τον πυροβολισμό που σκότωσε τον 31χρονο συντηρητικό ακτιβιστή σε ένα πανεπιστημιακό campus στη Γιούτα το απόγευμα της Τετάρτης (10.09.2025).

Καταγράφηκε να φωνάζει «USA, USA, USA!» με τις δύο γροθιές του στον αέρα, θυμίζοντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά την απόπειρα δολοφονίας του σε μια συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια το περασμένο καλοκαίρι.


Φαίνεται να κοιτάζει προς τα πίσω, προς την κατεύθυνση από όπου προήλθε ο πυροβολισμός, αναφέρει η New York Post.

Ο άγνωστος άνδρας, με μακριά μαλλιά και γένια, παρέμεινε όρθιος, ενώ άλλοι έπεσαν στο έδαφος μετά τον πυροβολισμό.

«Αυτός ο τύπος τυχαίνει να ξέρει πού βρισκόταν ο δράστης και κοιτάζει πίσω, επευφημώντας τον, αφού το άψυχο σώμα του Τσάρλι Κερκ έπεσε στο έδαφος», έγραψε ένας χρήστης στο X, αναρτώντας το βίντεο.

«Αυτός ο τύπος επευφημούσε μετά τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ. Δεν έχω λόγια», έγραψε ένας άλλος χρήστης του X. «Πόσο ψυχωτικός πρέπει να είσαι για να πανηγυρίζεις ενώ ο Τσάρλι Κερκ αιμορραγεί και πεθαίνει, ενώ άλλοι ουρλιάζουν και κρύβονται;», πρόσθεσε ένας τρίτος.

Ένας χρήστης του X ισχυρίστηκε ότι είναι ο άνδρας με το μούσι που εμφανίζεται στο βίντεο που έγινε viral, αλλά επέμεινε ότι το έκανε μόνο για να τραβήξει «την προσοχή ώστε η ομάδα ασφαλείας να μπορέσει να διαφύγει».

Ο Ντέιβιντ πρόσθεσε ότι βρισκόταν στο ντιμπέιτ ως υποστηρικτής που πρεσβεύει «όλα όσα εκπροσωπούσε ο Τσάρλι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ ελπίζει στην οικονομική ασφυξία του Ιράν: «Είναι χρεοκοπημένοι, μισο-διαπραγματεύομαστε μαζί τους»
Έχει διαβεβαιώσει πως ο πληθωρισμός στο Ιράν ξεπερνά το 300%, κάτι που επανέλαβε χθες μέσω Truth Social, υποστηρίζοντας ακόμη ότι «οι εναπομείναντες στρατιώτες τους είναι απλήρωτοι»
Ντόναλντ Τραμπ
Αναφορές για απόπειρες αυτοκτονίας στο αεροπλανοφόρο «Λίνκολν» - «Ελπίζουν να μην ξυπνήσουν αύριο»
Το πλήρωμα διανύει τον ένατο μήνα στη θάλασσα και έχει συμπληρώσει 250 συνεχόμενες ημέρες χωρίς να προσεγγίσει στεριά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για αεροπλανοφόρο στη σύγχρονη εποχή
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln στην Αραβική Θάλασσα
7
Το Κογκρέσο των ΗΠΑ δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ – «Προτεραιότητα ο GSI»
«Το έργο θα συμβάλει στην άρση της ενεργειακής απομόνωσης της Κύπρου, θα ενισχύσει την ασφάλεια εφοδιασμού του Ισραήλ και θα επιτρέψει αμφίδρομες ροές ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ της Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου»
Στιγμιότυπο από εργασίες ηλεκτρικής διασύνδεσης 14