Κόσμος

Δολοφόνησε την “πολυλογού” σύζυγό του! Ήθελε ησυχία στον τελικό Τζόκοβιτς – Μάρεϊ

Η ισραηλινή δικαιοσύνη απήγγειλε κατηγορίες σήμερα σε έναν 76χρονο στο Τελ Αβίβ διότι δολοφόνησε την σύζυγό του με μία αιτιολογία πραγματικά... εξωφρενική. Υποστήριξε ότι τον εμπόδιζε να παρακολουθήσει ήρεμα τον τελικό του τουρνουά τένις της Αυστραλίας!

Ο Μόρις Μπινιασβίλι, 76 ετών, σκότωσε τη σύζυγό του Μάλχα, αρχικά χτυπώντας την με μια επιφάνεια κοπής και κατόπιν με ένα σφυρί, διότι εκείνη δεν σταματούσε να του μιλάει και να τον ενοχλεί ενώ εκείνος προσπαθούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς και του Βρετανού Άντι Μάρεϊ την 31η Ιανουαρίου. Αυτό αποκαλύπτεται στα επίσημα έγγραφα.

Τραγική ιστορία…

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1955, αναφέρεται ακόμη, χωρίς να διευκρινίζεται η ηλικία του θύματος. «Ήθελε να την κάνει να σωπάσει, εκείνη δεν σταματούσε να μιλάει» επισημαίνεται στο κατηγορητήριο.

Ο κατηγορούμενος πήγε στην κουζίνα «επέστρεψε με μία επιφάνεια κοπής, προσέγγισε το θύμα που καθόταν στον καναπέ στο σαλόνι, πήρε με τα δύο του χέρια την επιφάνεια κοπής και χτύπησε το θύμα στο κεφάλι». Η σύζυγός του κατάφερε εντούτοις να του πάρει την επιφάνεια κοπής από το χέρια.

«Αποφασισμένος να την σκοτώσει, επέστρεψε στην κουζίνα, πήρε ένα σφυρί κι άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι επανειλημμένα και παρά τις κραυγές της» προστίθεται στα έγγραφα.

Γείτονες και περαστικοί που άκουσαν τις φωνές της άτυχης γυναίκας έτρεξαν στο διαμέρισμα και κάλεσαν την αστυνομία. Το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του την 3η Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκάνδαλο στο ελίτ σχολείο της Κέιτ Μίντλετον: Απέλυσαν καθηγητή Φυσικής λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς» και βρέθηκε απαγχονισμένος
Ο 54χρονος Τζον Ράιτ καθηγητής δίδασκε στο Marlborough College επί μια δεκαετία – το ίδιο σχολείο στο οποίο φοίτησε η Κέιτ Μίντλετον από το 1996 έως το 2000
Marlborough College – το ιστορικό σχολείο όπου φοίτησε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον
Ιστορική συμφωνία: Η Ουκρανία αγοράζει έως 100 Rafale από τη Γαλλία – Συνάντηση Μακρόν με Ζελένσκι στο Παρίσι
Ζελένσκι και Μακρόν υπέγραψαν ιστορική εξοπλιστική συμφωνία σε τελετή στην αεροπορική βάση του Βιλακουμπλέ, κοντά στο Παρίσι - «Μία μεγάλη μέρα», γράφει, στα γαλλικά και στα ουκρανικά, ο Μακρόν στο Χ
Μακρόν και Ζελένσκι 61