Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Δωρεάν μαθήματα ανθρωπιάς από αυτό το πεντάχρονο παιδί! [vid]

Φωτό: Facebook / Metro
Φωτό: Facebook / Metro

Το παιδί αυτό αποτελεί την ζωντανή απόδειξη πως ο άνθρωπος είναι φύσει εμποτισμένος με το αίσθημα της αγάπης, χωρίς αυτό να εμπεριέχει κανένα αίσθμα διάκρισης. Τουλάχιστον πριν “πλημμυρίσει” το μυαλό του, με κάθε είδους ιδεολογικό “δηλητήριο”.

Πρόκειται για ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου και συγκινεί. Και δικαίως. Διότι μερικές φορές η σκέψη ενός παιδιού που λειτουργεί ακόμη με το ένστικτο, αποτελεί μάθημα για όλους μας.

Το βίντεο δείχνει έναν νεαρό άντρα, ο οποίος αποκαλύπτει στον πεντάχρονο αδελφό του πως είναι ομοφυλόφιλος. Η αντίδραση του μικρού είναι αξιοθαύμαστη, εκτός από αξιαγάπητη αφού είναι γλυκύτατος!

Ο μεγάλος αδελφός τον ρωτά πώς σκέφτεται την αγάπη. “Σκέφτεσαι αγόρι, κορίτσι, γάμο, μωρό;” του λέει, με τον μικρό να απαντά πως “εάν είσαι μαμά και θέλεις να ερωτευτείς έναν μπαμπά, τον ερωτεύεσαι“.

Στην συνέχεια ο μεγάλος αδελφός τον ρωτά αν έχει παρατηρήσει πως δεν έχει κοπέλα και αμέσως μετά του λέει: “Πώς θα σου φαινόταν αν παντρευόμουν έναν άντρα;” και ο μικρός απαντά:

Αν παντρευόσουν έναν άντρα, θα ήταν τόσο τέλειο, επειδή είδα μια ταινία στην οποία ένας άντρας αγαπούσε έναν άλλον άντρα και όλοι έλεγαν τέλεια σε αυτό το βίντεο! Τέλειο, τέλειο, τέλειο, τέλειο. Η αγάπη είναι αγάπη, η αγάπη είναι αγάπη!”.

Δείτε το βίντεο

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε