Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Δώρο γενεθλίων από τους θαυμαστές του θέλει ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ – «Σταματήστε να τρώτε κρέας»

Δώρο γενεθλίων από τους θαυμαστές του θέλει ο  Πολ ΜακΚάρτνεϊ – «Σταματήστε να τρώτε κρέας»

Τα 78α γενέθλιά του θα γιορτάσει ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις 18 Ιουνίου και ενόψει της μεγάλης μέρας το πρώην μέλος των Beatles έκανε μια ευχή γενεθλίων για όλους τους θαυμαστές του: «σταματήστε να τρώτε κρέας».

Σε μια δημοσίευση στον ιστότοπο της PETA, της διεθνούς οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, ο ΜακΚάρτνεϊ ζήτησε ευγενικά από τους θαυμαστές να «παρακολουθήσουν το βίντεο του για την PETA και να απορρίψουν το κρέας».

Το αίτημα έρχεται 10 χρόνια αφ’ ότου ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός γύρισε ένα βίντεο με τίτλο «Glass Walls» (το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 20 εκατομμύρια φορές) που έφερε στο φως τι συμβαίνει στα σφαγεία και αποκαλύπτει πως τα ζώα υποφέρουν εκεί.

«Το μόνο που ήθελα για τα γενέθλιά μου είναι η ειρήνη στη Γη – και για τα ζώα» έγραψε ο ΜακΚάρτνεϊ. «Γι ‘αυτό φέτος προτρέπω τους θαυμαστές να παρακολουθήσουν ένα βίντεο που παρουσίασα για την PETA με τίτλο« Glass Walls». Του δώσαμε αυτό τον τίτλο γιατί αν τα σφαγεία είχαν γυάλινους τοίχους, ποιος θα ήθελε να φάει κρέας;»

Η ελπίδα του είναι ότι οι θαυμαστές του θα ακούσουν, θα γίνουν χορτοφάγοι και θα ενθαρρύνουν και άλλους κοινοποιώντας το βίντεο.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις