Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ε, ρε και να ήμουν 20 χρόνια νεότερος! Το απίστευτο “πέσιμο” βετεράνου στη Μελάνια Τραμπ

Ε, ρε και να ήμουν 20 χρόνια νεότερος! Το απίστευτο “πέσιμο” βετεράνου στη Μελάνια Τραμπ

Ένας βετεράνος του Β Παγκοσμίου Πολέμου έκανε αίσθηση με τα όσα είπε όταν συνάντησε την Μελάνια Τραμπ σιτις εκδηλώσεις για την επέτειο από την απόβαση στη Νορμανδία.

Ο Thomas Cuthbert, μόλις 93 ετών, από το Έλμστεντ Μάρκετ στο Έσεξ, γοητεύτηκε από την 49χρονη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ όταν του την σύστησαν σε δεξίωση στο Πόρτσμουθ το απόγευμα της Τετάρτης. Απευθυνόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ για την σύζυγό του, του είπε: «Είναι ωραία ε; Αν δεν υπήρχες εσύ και αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος….».

Ο Τραμπ γέλασε και του είπε: «Θα τα κατάφερνες. Δεν έχω καμία αμφιβολία». Μιλώντας για τον Τραμπ ο 93χρονος είπε ότι εξεπλάγην ευχάριστα με τον Τραμπ γιατί αλλιώς τον έβλεπε στην τηλεόραση και τώρα του φάνηκε «σαν ένας από τους κολλητούς του. Και η γυναίκα του ήταν πολύ ευχάριστη», είπε.

Δείτε τον απολαυστικό βετεράνο

Ο βετεράνος είχε και μια σύντομα συζήτηση με την συνομήλική του Βασίλισσα Ελισάβετ η οποία στο τέλος άρχισε να γελάει.

Ο Thomas Cuthbert, είπε στην Βασίλισσα ότι είχε υπηρετήσει στο Ναυτικό και ήταν στον ανεφοδιασμό των πλοίων. Αφού της εξήγησε τι ακριβώς έκανε η Βασίλισσα του είπε: «Νόμιζα ότι θα μου έλεγες ότι είχες μια βόμβα!» με τους γύρω και την ίδια να ξεσπούν σε γέλια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις