Κόσμος

ΕΕ: O Ζοζέπ Μπορέλ θα καταθέσει την έκθεσή του για την Τουρκία τον Μάρτιο

Τον Μάρτιο θα καταθέσει την έκθεσή του για την Τουρκία ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Ζοζέπ Μπορέλ. Αυτό ανέφερε την Τρίτη (23/2) ο εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα εξωτερικής πολιτικής Πίτερ Στάνο, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Τα θέματα μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας είναι θέματα των συζητήσεων μεταξύ των κρατών-μελών», σημείωσε ο Πίτερ Στάνο. Στο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (22/2), έγινε σύντομη αναφορά, επισήμανε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Η «συνάντηση για τσάι» και το μυστικό σύστημα της Χαμάς για καταβολή μισθών δημοσίων υπαλλήλων στη Γάζα
Δεκάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν σε μετρητά ένα ελάχιστο ποσοστό από τον κανονικό τους μισθό, κάθε 10 εβδομάδες - Το «σήμα» δίνεται μέσω μηνυμάτων για «συνάντηση για τσάι» σε σημεία διανομής
Μαχητές της Χαμάς