Κόσμος

Έφυγαν από την Αϊτή οι ιεραπόστολοι απαγωγείς!

 

Οι οκτώ από τους υπηκόους των ΗΠΑ σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη από δικαστήριο της Αϊτής για απόπειρα απαγωγής

 

αλλά απελευθερώθηκαν αναχώρησαν από τη χώρα με αεροσκάφος της αμερικάνικης πολεμικής αεροπορίας, αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.
 
Οι οκτώ άνδρες, στην πλειοψηφία τους μέλη μιας οργάνωσης της Εκκλησίας των Βαπτιστών στο Άινταχο, απελευθερώθηκαν από τη φυλακή όπου παρέμεναν μετά τη σύλληψή τους την 29η Ιανουαρίου, αλλά δύο ακόμα μέλη της 10μελούς ιεραποστολικής ομάδας παραμένουν υπό κράτηση.
 
Τα μέλη της ομάδας συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα και κατηγορήθηκαν ότι προσπάθησαν να βγάλουν 33 παιδιά από τη χώρα χωρίς να έχουν άδεια από τις αρχές, με το επιχείρημα ότι ήταν ορφανά του σεισμού της 12ης Ιανουαρίου. Ωστόσο μετά από έρευνα αποκαλύφθηκε ότι τα παιδιά δεν είναι ορφανά.
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Εξετάζει αποκλιμάκωση του πολέμου και μεταφορά της ευθύνης για το Στενά του Ορμούζ σε άλλες χώρες
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς εξετάζουμε τη σταδιακή ολοκλήρωση των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή σε ό,τι αφορά το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν»
Ντόναλντ Τραμπ
Η Μέση Ανατολή στις φλόγες: Ο Τραμπ μιλάει για αποκλιμάκωση χωρίς «κατάπαυση του πυρός» και ετοιμάζεται να στείλει χερσαίες δυνάμεις
Οι ΗΠΑ φέρονται έτοιμες να κάνουν κατάληψη στο νησί Χαργκ για να πιέσουν το Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ - Η Τεχεράνη απαντά με πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ και με επανεμφάνιση του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Λίβανος