Κόσμος

Εικόνες σοκ στο Μιλάνο: Κατέρρευσε πολυκατοικία, τρεις νεκροί

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, το πρωί, από κατάρρευση πολυκατοικίας στο Μιλάνο, εξαιτίας έκρηξης, μετά από διαρροή φυσικού αερίου. Συγκλονιστικές οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Ναβίλι, περίπου στις 8.30 το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα), και πολλοί κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή.

Δυο ανήλικα μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο Νιγκουάρντα, αλλά η κατάστασή τους δεν φέρεται να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Στην περιοχή της κατάρρευσης του κτηρίου έσπευσαν άμεσα οχήματα της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και των καραμπινιέρων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: EPA, Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα εντολή εκκένωσης στη Γάζα εν όψει χερσαίας επιχείρησης στου ισραηλινού στρατού - «Φύγετε τώρα», λέει ο Νετανιάχου
Ο ισραηλινός στρατός κατέστρεψε τη Δευτέρα ακόμη μία πολυκατοικία στη Γάζα -την τέταρτη σε διάστημα 3 ημερών- η οποία θεωρείται το τελευταίο προπύργιο της Χαμάς στην περιοχή
ισραηλινό τανκ
Το παραλήρημα του Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: «Αν κάποιος έχει καβγαδάκι με τη γυναίκα του, λένε πως διέπραξε έγκλημα»
Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές για την εγκληματικότητα. ισχυρίστηκε πως οι πολιτικοί αντίπαλοί του βάλθηκαν να παραφουσκώνουν τις στατιστικές για την εγκληματικότητα για να αμαυρώσουν την εικόνα του.
Ντόναλντ Τραμπ 1
Ο Εμανουέλ Μακρόν σε αγώνα δρόμου για να σώσει την πενταετία του μετά την πτώση της κυβέρνησης
Ο Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αδύνατη εξίσωση: να βρει γρήγορα έναν πρωθυπουργό ικανό να κρατήσει τον δημοσιονομικό προσανατολισμό και να σώσει την πενταετία του αναλύουν η Figaro και η Le Temps
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουελ Μακρόν