Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκλαιγε με λυγμούς όταν άνοιξε τις κάρτες μπέιζμπολ! Έκρυβαν ένα απίστευτο δώρο ζωής! [vid]

Έκλαιγε με λυγμούς όταν άνοιξε τις κάρτες μπέιζμπολ! Έκρυβαν ένα απίστευτο δώρο ζωής! [vid]

Κάθε φορά που ο Steve WInfree άνοιγε με τη γυναίκα του ένα καινούριο πακέτο με κάρτες μπέιζμπολ ήταν μοναδική.

Μόνο που το τελευταίο πακέτο με κάρτες μπέιζμπολ που άνοιξε ήταν και αυτό που θα του αλλάξει τη ζωή. Η γυναίκα του φρόντισε να του αποκαλύψει το μεγάλο της δώρο με την πιο ιδιαίτερη κάρτα μπέιζμπολ που θα προσθέσει στη συλλογή του.

Η Heather Winfree παρήγγειλε μια κάρτα με τον ίδιο και ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα που θα του σώσει τη ζωή. Στο πίσω μέρος της κάρτας τον ενημέρωνε για τα νέα πως είναι συμβατός δότης για δωρεά νεφρού που έχει τόσο ανάγκη.

Ο Steve, που ξεκίνησε αιμοκάθαρση τον Νοέμβριο, χρησιμοποιεί τις κάρτες για να ξεχνιέται από την κατάσταση της υγείας του, καθώς είναι λάτρης του μπέιζμπολ. Δεν μπορούσε να πιστέψει όταν η γυναίκα του του έδωσε ένα νέο πακέτο με κάρτες παικτών όπως ο Mike Trout και ο Clint Frazier.

“Υπήρχαν πολλές φορές που ήταν στο νοσοκομείο και θα αγόραζα ένα πακέτο κάρτες για να ανοίξουμε”, δήλωσε η Heather στο MLB.com. “Οι μικρές χαρές μας κάνουν να ξεχνιόμαστε από τις δύσκολες στιγμές και το άγχος”.

Ο Steve σοκαρίστηκε όταν ανάμεσα στις κάρτες των παικτών είδε και μία με τη δική του φωτογραφία. Άρχισε τότε να διαβάζει δυνατά τι έγραφε και ξέσπασε σε λυγμούς όταν διάβασε πως η γυναίκα του είναι συμβατός δότης νεφρού.

“Σ’ αγαπώ” του είπε η Heather που τραβούσε βίντεο τη στιγμή που μάθαινε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο τα υπέροχα νέα. “Σε αγαπώ τόσο πολύ”. “Ήξερα ότι κάτι τρέχει γιατί ποτέ δεν με τραβά βίντεο. Το είδα ότι κάτι θα ερχόταν, αλλά κάπου το έχασα και τη ρώτησα “θέλεις να μου σώσεις τη ζωή;”.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε