Κόσμος

Έκλεισαν σχολεία στη Γερμανία λόγω απειλής για τρομοκρατική επίθεση

Τρόμο σκόρπισε στην πόλη Μπράουνσβαϊγκ της Κάτω Σαξονίας ένα e-mail με την απειλή τρομοκρατικής επίθεσης.

Το μόνο που ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο της αστυνομίας είναι πως πλέον ο υποτιθέμενος χρόνος εκδήλωσης των επιθέσεων έχει περάσει.

Επτά σχολεία, δημοτικά και γυμνάσια, της πόλης έκλεισαν. Το περιεχόμενο της επιστολής παραμένει άγνωστο, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχε απειλή επίθεσης για τις 09:00 ώρα Γερμανίας.
Έτσι οι μαθητές πήραν εντολές να μην πάνε στο σχολείο και όσοι πλησίασαν απομακρύνθηκαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η πιο δύσκολη ώρα για τον Ζελένσκι: Το τελεσίγραφο 6 ημερών και οι εδαφικές παραχωρήσεις που «δωρίζουν» στη Ρωσία έκταση ίση με το Λουξεμβούργο
Οι απειλές του Πούτιν για κατάληψη περισσότερων εδαφών αν η Ουκρανία αρνηθεί και το σχόλιο Τραμπ για τον Ζελένσκι: «Αν δεν του αρέσει, θα συνεχίσουν να πολεμούν»
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 186
Πούτιν: «Το σχέδιο Τραμπ των 28 σημείων για την Ουκρανία θα μπορούσε να αποτελέσει βάση για μια τελική ειρηνευτική συμφωνία»
Η Ρωσία θα κέρδιζε αμαχητί μια έκταση ίση με το Λουξεμβούργο, σύμφωνα με νέα ανάλυση - Ο Πούτιν επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία έλαβε σχέδιο του Λευκού Οίκου για τον τερματισμό του πολέμου
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν 189
Προειδοποιεί ο ΓΓ του ΟΗΕ: «Κάθε Ειρηνευτική λύση για την Ουκρανία πρέπει να σέβεται την εδαφική της ακεραιότητα»
«Πρέπει να επιτραπεί στην Ουκρανία να αποφασίσει από μόνη της σχετικά με το πώς θα τερματίσει τον πόλεμο» τονίζει από την πλευρά του ο Φινλανδός πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες