Κόσμος

Έκρηξη ηφαιστείου στην Αλάσκα – Η τέφρα έφτασε στα 20.000 πόδια

Συναγερμός σήμανε μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Pavlof το απόγευμα της Κυριακής. Η τέφρα απλώθηκε στα 20.000 πόδια με αποτέλεσμα να βγει προειδοποίηση για προγραμματισμένες πτήσεις.

Η προειδοποίηση παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Pavlof, που βρίσκεται στα νησιά Aleutian. Η τέφρα κινείται βόρεια, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, μετά την έκρηξη του ηφαιστείου.

Λίγα είναι τα αεροπλάνα που πετούν σε κοντινή απόσταση σύμφωνα με το Flightaware.com, με το ηφαίστειο να έχει εκραγεί ξανά τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2014.

 

Πηγή: Cnn

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρασκήνιο «φωτιά» πριν τις συνομιλίες Ουκρανίας – Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη: Ο Ζελένσκι περιμένει τον Πούτιν και το Κρεμλίνο κρατάει κλειστά τα χαρτιά
«Περιμένω να δω ποιος θα έρθει από τη Ρωσία και μετά θα αποφασίσω τα βήματα που πρέπει να κάνει η Ουκρανία» ανάφερε ο πρόεδρος της Ουκρανίας
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι