Κόσμος

Έκρηξη σε τάνκερ ελληνικών συμφερόντων ανοιχτά της Λιβύης – Ρυμουλκείται στην Ελλάδα

Από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ότι προκλήθηκε ρύπανση

Έκρηξη στο μηχανοστάσιο του ελληνικού τάνκερ Vilamoura, συμφερόντων της TMS Tankers του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου, σημειώθηκε την Παρασκευή (27.06.2025), 12 ώρες μετά τον απόπλου του από τη Λιβύη.

Όπως αναφέρει το Reuters, εκπρόσωπος της TMS Tankers που διαχειρίζεται το τάνκερ, από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ότι προκλήθηκε ρύπανση. 

Το πετρελαιοφόρο, που φέρει τη σημαία των Νήσων Μάρσαλ, είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Zuetina της Λιβύης και κατευθυνόταν προς το Γιβραλτάρ όταν σημειώθηκε έκρηξη στο μηχανοστάσιο, ανέφερε η εταιρεία.

Το δεξαμενόπλοιο ρυμουλκείται νότια της Ελλάδας, όπου αναμένεται να φτάσει μέχρι τις 2 Ιουλίου, σύμφωνα με το Reuters.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη αστυνομικός για τη δολοφονία διακινητή ναρκωτικών στο Μιλάνο – Του ζητούσε 200 ευρώ και 5 γραμμάρια κοκαΐνης την ημέρα
Η εισαγγελική έρευνα έδειξε ότι ο 28χρονος δεν οπλοφορούσε και ότι, μετά την δολοφονία, ο αστυνομικός φέρεται να ακούμπησε κοντά στο πτώμα του ένα πλαστικό περίστροφο
Οι αστυνομικοί στην Ιταλία